آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۵۲۰۲
عامری در نشست حقوق بشر آمریکائی، تروریسم و تحریم:

تفکر اسلامی حقوق بشر را در حد کرامت انسانی عزیز و ارزشمند می داند

دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی در نشست حقوق بشر آمریکائی تروریسم و تحریم گفت:ما در جمهوری اسلامی حقوق بشر را قبول داریم، اما معتقدیم کامل نیست.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، داود عامری دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی در ابتدای نشست حقوق بشر آمریکائی تروریسم و تحریم که صبح امروز در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد،درخصوص چرایی برگزاری این نشست گفت: بیانیه حقوق بشر سال‌ها محل توجه انسان‌ها بوده که آنرا قبول دارند یا خیر. ما در جمهوری اسلامی حقوق بشر را قبول داریم، اما معتقدیم کامل نیست.

عامری با اشاره به اینکه در حقوق بشر کرامت انسانی مورد توجه نیست گفت: این تفکر که جوامع مسلمان با حقوق بشر مخالف هستند باید از بین برود، چرا که ما معتقدیم باید حدودی بالاتر از حقوق بشر و کرامت انسان باید مورد توجه واقع شود.
 
دکتر داود عامری دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی با اشاره به توضیحات رهبر انقلاب و نام نهادن هفته حقوق بشر آمریکایی اشاره‌ای به رفتار آمریکا در این زمینه کرد و گفت: امریکا مثل مبصر کلاسی است که به همه می‌گوید شلوغ نکن، اما خودش بیش از همه کلاس را بهم میریزد.

عامری گفت: آمریکا سعی می‌کند به اسم دموکراسی و حقوق بشر سعی دارد باطنی کریه در کشور‌های مختلف را پیاده کند.

دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی با اشاره به ژست‌های ترامپ گفت: متاسفانه شاهد بیشترین حجم رواج تروریسم توسط رئیس جمهور آمریکا هستیم. آن‌ها بدنبال نظم مورد توجه خود در دنیا هستند و د. کشور‌های مختلف آنارشی ایجاد می‌کنند. یعنی نظم منطقه را بهم ریخته و نظم خود خواسته را پیاده می‌کنند.

وی با اشاره به خریدنی بودن حقوق بشر آمریکایی گفت: وضعیت حقوق بشر مدنظر ایالات متحده بگونه‌ای است که می‌توان با پول آنرا خرید. بعنوان مثال باید اشاره کرد به رفتار رژیم سعودی که در یمن جنایت می‌کند و تمام معیار‌های حقوق بشر را زیر پا می‌گذارد، اما آمریکا با رفتار ضد حقوق بشر وی کاری ندارد.
 
پاک‌آیین خاطرنشان کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که باید به آن توجه داشت، مسأله تروریسمِ رسانه‌ای است، امروز عصر اطلاعات است و باید شاهد آزادی اطلاعات باشیم، اما آمریکایی‌ها به طور هدفمند جلوی این کار را گرفته‌اند برای اینکه اهداف شوم خودشان را محقق کنند که یکی از این منافع، حمایت همه‌جانبه از ترورسیم است.

وی تصریح کرد: شیخ زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه امروز در شرایطی سختی به سر می‌برد، نیاز است اقدامات رسانه‌ای قدرتمندی برای رهایی او از بند و آزادی‌اش صورت گیرد، رفتاری که با او و خانواده‌اش صورت گرفته مصداق نقض حقوق بشر است، باید رسانه‌های آزاد و انقلابی قدرت خود را نشان دهند و با بمب‌باران خبری و فشار بر دشمنان و مزدوران درصدد حمایت از این شیخ بزرگ باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار