کد خبر:۷۷۶۰۶۶
محمدی در گفتگو با دانشجو:

هزار مربی برای آموزش برنامه نویسی جذب می‌شوند/ امکان کار آفرینی و خلق ثروت با استفاده از دیجیتال

دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: قصد داریم با توجه به آموزش برنامه نویسی در طرح ملی دارکوب هزار مربی برنامه نویسی را از دانشگاه‌ها جذب کنیم.

هزار مربی برای آموزش برنامه نویسی جذب می‌شوند/ امکان کار آفرینی و خلق ثروت با استفاده از دیجیتال

مهدی محمدی، دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، درباره طرح ملی آموزش کد نویسی «دارکوب» ویژه کودکان و نوجوانان، اظهار کرد:  تحولات در حوزه فناوری دیجیتال به قدری زیاد است که اگر جامعه آماده و مهیای حضور در فضای مجازی نشود، نمی‌تواند از فرصت‌های بسیاری که در این حوزه وجود دارد بهره‌مند شود، بنابراین آسیب پذیر و تهدید پذیر خواهد بود. این حوزه به حدی اهمیت دارد که نسل آینده و نسل  موجود را تحت تاثیر قرار دهد.

محمدی با بیان اینکه باید از کوچک‌ترین فرصت‌های ایجاد شده درحوزه دیجیتال نیزاستفاده کنیم؛ تصریح کرد: بزرگترین اقتصاد‌های دنیا از طریق دیجیتال خلق ثروت می‌کنند. به طوری که از میان ده شرکت بزرگ دنیا حداقل ۵ شرکت در فضای دیجیتال فعالیت دارند، به همین جهت و در راستای این حرکت ما نیز قصد داریم از طریق دیجیتال به کار آفرینی و خلق ثروت دست یابیم.

وی با بیان اینکه، اگر بخواهیم از فرصت‌های موجود در حوزه دیجیتال بهره بریم لازم است، از پایه و زیربنای کار آغاز کنیم؛ عنوان کرد: باید فرزندان خود را آماده و مهیای ورود به حوزه دیجیتال کنیم. این آماده سازی و مهیاسازی در دو بخش خلاصه می‌شود. بخش مربوط به استفاده از فضای مجازی و بخش مربوط به بهره مندی از فرصت‌های موجود در حوزه دیجیتال، استفاده از این فضای مجازی در جامعه به طور مشهودی نمایان است، به طوری که همه کودکان با موبایل‌های شخصی و تبلت خود با این فضا ارتباط برقرار می‌کنند، این سطح پایین‌ترین سطح بهره مندی از فضای مجازی است.
 
دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: طرح‌هایی که از دل این برنامه نویسی بیرون می‌آید در یک جشنواره به نمایش گذاشته می‌شود و بعد از سرمایه گذاری‌های انجام شده تبدیل به یک سرمایه و کسب و کار می‌شود.

محمدی درباره جذب مربی برای ارائه آموزش‌های لازم در این طرح، خاطرنشان کرد: قصد داریم هزار مربی برنامه نویسی را آموزش دهیم، فراخوان مربیگری برنامه نویسی داده شده است و قصد داریم از ظرفیت خود دانشگاه‌های پیام نور و فنی و حرفه‌ای در این بخش استفاده کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار