کد خبر:۷۶۶۱۴۸
طی تفاهم نامه‌ای؛

دو ملیارد تومان برای تولید «سرنگ اینفلیتور» اختصاص داده شد

قرارداد سرمایه‌گذاری بین صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران با شرکت دانش‌بنیان فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت در زمینه تولید «سرنگ اینفلیتور» به امضا رسید.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، به نقل از رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، قرارداد سرمایه گذاری صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران با شرکت دانش بنیان فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت در زمینه تجهیزات پزشکی رونمایی شد.
 
در این مراسم که چهارشنبه اول خرداد ماه ۱۳۹۸ در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد، تفاهم نامه همکاری و قرارداد سرمایه گذاری بین صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران با شرکت دانش بنیان فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت در زمینه تولید سرنگ اینفلیتور به امضا رسید. 
 
رقم سرمایه گذاری صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران، در این زمینه به دو میلیارد تومان می‌رسد که به گفته خان میرزا (مدیر دفتر توسعه فناوری، تجاری سازی و کارآفرینی دانشگاه)، بالاترین حجم سرمایه گذاری یکپارچه بر روی یک شرکت خطرپذیر (استارت آپی) در کشور است.
 
لازم به توضیح است که سرنگ اینفلیتور، از تجهیزات یک بار مصرف حوزه قلب و عروق است که کاربرد آن باد کردن بالن درعمل آنژیوپلاستی و استنت گذاری (فنر گذاری) در درمان انسداد عروق کرنری بیماران قلبی است. سرنگ اینفلیتور مشمول تحریم‌های ظالمانه علیه ایران بوده؛ لذا واردات آن به کشور با چالش همراه است. از این محصول سالانه در کشور حدود ۳۰۰ هزار عدد مصرف می‌شود. سرنگ اینفلیتور در حال حاضر محصولی کاملا وارداتی است که با احتساب میانگین قیمت ۱۵ یورو برای هر سرنگ، سالانه معادل ۴۵۰۰۰۰۰ یورو برای خرید این سرنگ از کشور خارج می‌شود؛ ضمن آنکه به دلیل کیفیت بالای این محصول، قابلیت رقابت با نمونه‌های خارجی در بازار بین المللی وجود دارد.
 
با توجه به سرمایه گذاری قابل توجه صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در شرکت فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت، پیش بینی می‌شود نیاز کشور به این سرنگ با استفاده از توان داخلی به طور کامل برطرف شود.
 
شرکت دانش بنیان فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت به همت جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران و با هدف بی نیازی کشور به واردات تجهیزات پزشکی تشکیل شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار