کد خبر:۷۶۵۵۹۴
ستاری:

اقتصاد دانش‌بنیان با بودجه ۵۵۰ میلیارد تومانی توسعه می‌یابد

معاون علمی و فناوری طی نامه‌ای به رئیس‌جمهور گفت: تأمین مالی حوزه اقتصاد دانش‌بنیان بیش از پیش موجب شکوفایی این بخش خواهد شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، درسال‌های اخیر تخصیص منابعی از صندوق توسعه ملی برای توسعه اقتصاد دانش بنیان، یکی از برنامه‌های آن صندوق بوده است  که از طریق منابع ریالی و بانک‌های عامل تأمین می شود.

این در حالی است که اخیراً ستاری - معاون علمی و فناوری رئیس جمهور - طی نامه‌ای به حسن روحانی با اشاره به وضعیت اقتصاد دانش بنیان به عنوان یکی از محور‌های اصلی سیاست‌های دولت اعلام کرد، وجود بیش از ۴۳۰۰ شرکت دانش بنیان و بیش از ۳۰۰ هزار شغل و جذب ۱۲۰۰ نفر از نخبگان ایرانی خارج از کشور، در حوزه نوآورانه و دانش بنیان مانند اقتصاد دیجیتال، زیست فناوری و نانو فناوری و … نشانگر حرکت در این مسیر است.

وی در نامه خود با اشاره به عملکرد صندوق توسعه ملی در حمایت مالی از حوزه دانش بنیان آن را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در این مدت حدود ۵۵۰ میلیارد تومان از طریق بانک‌های عامل  به این شرکت ها تخصیص داده شد، این فرایند از مسیر‌های اصلی تأمین مالی شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان محسوب می شود.

با توجه به مصوبه صندوق توسعه ملی مبنی بر تخصیص خط اعتباری مجاز برای شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان، این شرکت ها با کاهش ۱۴ درصدی سود وام و تسهیلات این خط نسبت به شرایط عادی مواجه  شدند، این امر کمک بسزایی  را در جهت توسعه فعالیت‌های نوآورانه شرکت‌های دانش‌ بنیان کرد. 

ستاری با ابراز امیدواری در نامه خود تصریح کرد:  فرآیند‌های ویژه تأمین منابع مالی حوزه اقتصاد دانش بینان که با روی کار آمدن دولت یازدهم آغاز و در دولت دوازدهم پیش رفته است، بیش از پیش موجب شکوفایی اقتصاد دانش بنیان و توسعه پایدار کشور شده است.

لازم به ذکر است، صندوق توسعه ملی در ابتدای دهه ۱۳۹۰ راه‌اندازی شد. سالانه بخشی از عوائد ناشی از فروش نفت و فرآورده‌های آن در این صندوق ذخیره می شود و درهر ساله در قالب تسهیلات ریالی و ارزی به بخش‌های تعریف شده اختصاص می یابد.
نامه ستاری به رییس جمهور
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار