یکی از اقدامات معاونت علمی در حمایت از اقتصاد دانشبنیان، تکمیل چرخه تامین مالی این حوزه است که بدین منظور چند طرح ارزش گذاری شده بصورت پایلوت اجرا میشود.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی به دنبال تحقق تکمیل چرخه تامین مالی حوزه دانشبنیان است و برای این هدف نیز اقدام به اجرای پایلوت چند طرح ارزش گذاری شده توسط کارگزاران منتخب کرده است.
حسین اسفندیاری سرپرست معاونت توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی گفت: در همین راستا در کمیسیون علمی هیات دولت پیشنهادی مبنی بر واگذاری سامانه ارزش گذاری داراییهای نامشهود به معاونت علمی ارائه شده و با هماهنگی دفتر فنی سازمان برنامه و بودجه، نامه آمادگی معاونت برای قبول مسئولیت سامانه ارسال شده است.
توسعه سرمایهگذاریهای جسورانه با همکاری صندوقهای نوآوری اسفندیاری ادامه داد: اعتبارسنجی، تجمیع اطلاعات زیست بوم فناوری، ایجاد یک پایگاه اطلاعاتی و استفاده از اطلاعات و ظرفیتهای نهادهای تخصصی برای تهیه گزارشات اعتبارسنجی کلیه فعالان زیست بوم فناوری شامل معاونت علمی، صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکتهای دانش بنیان، صندوقهای پژوهش و فناوری و ... از دیگر اقدامات این معاونت برای تکمیل چرخه تامین مالی حوزه دانشبنیان است.
وی تصریح کرد: توسعه استفاده از اعتبارافزاها در تجهیز منابع مالی نیز از دیگر اقدامات مهم معاونت توسعه مدیریت جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که در این زمینه نیز اقداماتی، چون همکاری با شرکت کودیت کره جنوبی برای استفاده از تجربیات ضمانت اعتباری صورت گرفته است.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری تاکید کرد: امکان قبول ضمانت نامه های صندوق های پژوهش و فناوری در تفاهم نامه با بانکهای کشاورزی و توسعه صادرات و امکان استفاده از صندوق های پژوهش و فناوری به عنوان رکن ضامن در بازار سرمایه نیز از دیگر اقدامات معاونت در این حوزه است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: همکاری در اجرایی شدن تامین مالی جمعی، توسعه سرمایه گذاری جسورانه از طریق همکاری با صندوق نوآوری و شکوفایی، صندوقهای جسورانه بورسی و صندوقهای پژوهش و فناوری از دیگر اقدامات معاونت توسعه مدیریت و جذب سرمایه برای توسعه ابزارهای تامین مالی حوزه دانش بنیان است.