سرپرست امور شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: درآمد ۳۵۰۰ شرکت دانش بنیان کشور بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان است و این درآمد به طور میانگین هر سال دو برابر شده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صاحبکارخراسانی سرپرست امور شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز در نشست شنبههای انقلاب که با موضوع صنعت توسط جنبش مردمی پاسداشت ۴۰ سال انقلاب کبیر اسلامی در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد گفت: در طول چند سال گذشته برنامههای متعددی در پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد جهت توسعه شرکتهای دانش بنیان صورت گرفته است به گونهای که در حال حاضر شرکتهای دانش بنیان در بحث درون زا بودن، مردمی بودن، عدالت محور بودن و دانش بنیان بودن در قله هستند.
صاحب کار خراسانی از قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان به عنوان قانون ارزشمند از شرکتهای دانش بنیان نام برد و افزود: امروز شاهد فعالیت سرریزهای رشد انفجاری که در آموزش عالی و پژوهش در حوزه شرکتهای دانش بنیان هستیم.
سرپرست امور شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: در حال حاضر ۳۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور در حوزه فعالیتهای پیشرفته و تجهیزات پیشرفته در کشور فعالیت میکنند و ما سعی میکنیم به طور ویژه به این شرکتها بپردازیم تا رشد و توسعه پیدا کنند.
وی با اشاره به اینکه فناوریهای پیشرفته دارای ارزش افزوده بالایی هستند تصریح کرد: باید صنایعی را که دارای ارزش افزوده پایین هستند به سمت افزایش ارزش افزوده هدایت کنیم.
صاحب کار خراسانی افزود: درآمد ۳۵۰۰ شرکت دانش بنیان کشور بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان است و این درآمد به طور میانگین هر سال دو برابر شده است.
سرپرست امور شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ۱۹۰ هزار نفر در شرکتهای دانش بنیان مشغول به کار هستند افزود: دولت سعی کرده است که یک باغچه و محیط مناسبی را برای شرکتهای دانش بنیان که بنده آنها را زیست بوم اقتصاد دانش بنیان مینامم فراهم کند. وی اظهار کرد: در حال حاضر با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح فرایند ویژهای را برای افراد فعال در شرکتهای دانش بنیان به کار برده ایم به گونهای که در حال حاضر هزار شرکت از این همکاریها استفاده کرده اند.
صاحب کار خراسانی با اشاره به اینکه هدف ما این است که شهر تهران به سمت شهر دانش بنیان حرکت کند تصریح کرد: شرکتهای دانش بنیان میتوانند بدون ایجاد مزاحمت برای ساکنین ساختمانهای مسکونی در این واحدها فعالیت کنند.
سرپرست امور شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه حوزه شرکتهای دانش بنیان حوزه خوش آتیهای است افزود: در حال حاضر حجم سرمایه گذارانی که به دنبال سود بیشتر هستند به سمت شرکتهای دانش بنیان آمده است.
وی از شرکتهای دانش بنیان به عنوان چشمههای تولید فناوری و دانش در کشور نام برد و افزود: اعتقاد ما این است که جدایی از ۴۰ هزار میلیارد تومان درآمد شرکتهای دانش بنیان این شرکتها توانسته اند ارزش افزودهای چندین برابر این مبلغ را در دیگر صنایعی که توانسته اند دانش و فناوری را به آنها تزریق کنند ایجاد نمایند.
صاحب کار خراسانی با بیان اینکه باید در بحث صادرات توجه بیشتری به شرکتهای دانش بنیان شود تصریح کرد: در حال حاضر میزان صادرات به این شرکتها قابل توجه نیست و باید در این حوزه کار کنیم.