آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۶۷۱۷
رئیس سازمان امور دانشجویان خبر داد

افزایش ۱۰ تا ۲۰ درصدی تقاضا برای غذای دانشجویی / در شروع سال تحصیلی نگران تامین غذای دانشجویان هستیم

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از افزایش ۱۰ تا ۲۰ درصدی تقاضای دانشجویان برای دریافت غذای دانشجویی خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم به آخرین وضعیت تصمیم گیری وزارت علوم در خصوص تغذیه دانشجویان اشاره و اظهار کرد: هر سال برای تأمین اعتبارات و یارانه غذای دانشجویان با مشکلاتی مواجه می‌شویم در این راستا دانشگاه‌ها همواره تلاش داشتند با کاهش اعتبارات پژوهشی و فرهنگی از محل اعتبارات خود کمبودها را رفع و تقاضاها در حوزه تغذیه دانشجویی را پاسخ دهند.

 

وی در ادامه تصریح کرد: امسال ما با مشکلاتی نظیر افزایش قیمت کالا و کمبود اعتبارات در دانشگاه‌ها مواجه شدیم که این امر موجب افزایش معضلات شد؛ اما خوشبختانه با تلاش دانشگاه‌ها و همکاری وزارت جهاد و صمت در تأمین کالاهای مورد نیاز و اختصاص سهمیه در این زمینه، نیازهای تغذیه‌ای نیم سال اول را به گونه‌ای مرتفع کردیم و در تابستان نیز سرویس خاصی به لحاظ تغذیه‌ای نمی‌توانیم به دانشجویان ارائه دهیم.

 

رئیس سازمان امور دانشجویان همچنین تاکید کرد: دانشگاه‌ها در فصل تابستان می‌توانند از رستوران‌های مکمل غذا در اختیار دانشجویان قرار بدهند. البته ما هر سال نیز در فصل تابستان غذای دانشجویی نداشتیم و غذاهایی که در طول سال تحصیلی در رستوران‌های سنتی و قدیمی توزیع می‌شد؛ با شروع فصل تابستان قطع می‌شد؛ چرا که رستوران‌ها نیازمند بازسازی و تنفس هستند تا مجدداً برای آغاز فعالیت در مهر ماه آماده شوند.

 

صدیقی با بیان اینکه در شروع سال تحصیلی نگران تأمین غذای دانشجویان هستیم، افزود: امیدوار هستیم دستگاه‌های اجرایی کشور در این زمینه کمک کنند. مثلاً یارانه تغذیه مجدداً در نظر گرفته شود تا ما بتوانیم با شروع سال تحصیلی تزریقی در حوزه اعتبار تغذیه به دانشگاه‌ها داشته باشیم. اما به هر حال امسال به دلیل تأخیرهایی که در تأمین اعتبارات صورت گرفت مطمئناً نگران به وجود آمدن مشکلات هستیم.

 

وی همچنین با اشاره به افزایش متقاضیان غذای دانشجویی گفت: این آمار در دانشگاه‌های مختلف متفاوت است. بعضاً در دانشگاه‌های بزرگ این افزایش تقاضا تا ۱۰ و در دانشگاه‌های شهرستان به دلیل نیازمندی‌های دانشجویان به ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یابد. بنابراین هر اندازه که مشکلات اقتصادی بیشتر باشد احساس نیاز به غذای دانشجویی بیشتر خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار