آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۶۹۱۶
قدس خواه در گفتگو با دانشجو:

ساخت و ساز‌ها در مناطق روستایی گیلان افزایش پیدا کرده است

عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان گفت: ساخت و ساز‌ها در استان گیلان در مناطق روستایی بسیار افزایش پیدا کرده و سازمان‌های مربوطه به دنبال این هستند که از ساخت و ساز‌های غیر مجاز جلوگیری کنند.

مهرداد قدس خواه، عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان در گفتگو با اشاره به ساخت و سازها در این استان گفت: باتوجه اینکه جمعیت افزایش پیدا کرده است، نیاز مردم از اراضی به همان اندازه بالا رفته است و اینکه چگونه مدیریت شود که مردم در جایگاه مناسب در عرصه استقرار پیدا کنند نیاز به برنامه ریزی مدون دارد در شرایط کنونی با توجه به مسائل اقتصاد در بخش قیمت گذاری‌ها که در بخش زمین وجود دارد سبب می‌شود مردم به اطراف شهر‌ها هجوم بیاورند و این هجوم آوردن باعث تخریب، صدمه زدن و اراضی می‌شود.

قدس خواه مطرح کرد: در سازمان‌های نظارتی به خاطر کمبود نیروی کار و امکانات لازم کنترل‌ها را محدود کرده است و طرف دیگر سیاست گذاری کلان دولتی برای اسکان مردم می‌تواند تا حدی فشار را کاهش دهد.

وی گفت: نکته قابل توجه دیگر این است که قیمت در مناطق روستای نسبت به مناطق شهری پایین‌تر است و افرای که بضاعت مالی بهتری دارند خود را به سمت مناطق طبیعی و روستایی جنگل سوق می‌دهند که باعث ساخت و ساز‌های نا متعارف در جنگل‌ها شده است و در سال‌های اخیر این قضیه شدت بیشتری پیدا کرده است.

قدس خواه تاکید کرد: در ارتفاعات گیلان مشاهد می‌شود که شخص با مبلغ اندکی زمینی خریدار کرده و اقدام به ساخت ساز کرده است؛ و این باعث افزایش دو چندان آن سکونت‌گاه می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان اظهار کرد: با سیاست‌های کلان دولتی باید بگونه‌ای باشد که سکونت افراد بر اساس آمایش منطقی اعلام کند. بر فرض مثال در هر منطقه‌ای تعداد سکونت افراد باید مشخص شود. بر اساس این برنامه ریزی و آمایش جمعیت افراد را در مناطق خاص مدیریت کند.

وی بیان کرد: ساخت و ساز‌ها در استان گیلان در مناطق روستایی بسیار افزایش پیدا کرده است و سازمان‌های مربوطه به دنبال این هستند که از ساخت و ساز‌های غیر مجاز جلوگیری کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار