وضعيت فعلي حجاب ماحصل عملكرد دولت‌هاي قبل است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۶۹۵
مسئول كميته دانشجويي جمعيت حاميان ولايت:

وضعيت فعلي حجاب ماحصل عملكرد دولت‌هاي قبل است

مسئول كميته دانشجويي جمعيت حاميان ولايت گفت: وضعيت فعلي حجاب ماحصل عملكرد دولت‌هاي قبل است و برخي درصددند تا از عوامل ايجاد بدحجابي مورد غفلت واقع شده تا جايگاه و عملكردشان زير نقد قرار نگيرند.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، مهندس حقيقي در نشست هفتگي جمعيت حاميان ولايت كه شب گذشته در دفتر اين حزب برگزار شد، گفت: حجاب به معناي حياء و پوشش موجب امنيت و عفاف در جامعه مي شود و قانون اساسي حجاب را ملزم كرده در نتيجه نهادهاي اجرايي براي ضمانت اجرايي حجاب و ترويج آن موظف شده اند.

وي افزود: قوه قهريه و اجرايي نهادهاي سخت افزاري موظف در امر حجاب و پوشش و وزاتخانه هاي علوم، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامي و رسانه ملي نهادهاي نرم افزاري مسئول در زمينه ترويج حجاب و پوشش هستند.

مسئول كميته دانشجويي جمعيت حاميان ولايت با بيان اينكه يك رفتار زماني در جامعه نهادينه مي شود كه افراد جامعه صحت آن رفتار را درك كنند، تصريح كرد: صرفاً ابرازي مانند شعارها و صدور بيانيه‌ها براي ترويج امر حجاب كافي نيست بلكه نيازمند كار كارشناسي و آسيب شناسي عقلاني در مورد وضعيت فعلي حجاب هستيم.

حقيقي وضعيت فعلي حجاب و پوشش را ماحصل كم كاري‌هاي دولت‌هاي قبل عنوان كرد و گفت: برخي درصدند عوامل ايجاد بدحجابي مورد غفلت واقع شود تا جايگاه و عملكردشان زير نقد قرار نگيرد.

وي با تاكيد بر اينكه وزراي آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد و روساي پيشين سازمان صدا و سيما بايد پاسخگوي عملكرد خود باشند، اذعان داشت: همه بايد پاسخ دهند نسبت به اختيارات خود براي ترويج فرهنگ عفاف و حجاب و نهادينه شدن آن در جامعه چه اقداماتي انجام داده‌اند.

مسئول كميته دانشجويي جمعيت حاميان ولايت افزود: اما ما معتقديم نحوه برخورد با افراد بي حجاب و بدحجاب بسيار حائز اهميت است، زيرا برخورد قهري و خشن موجب فرهنگ سازي و نهادينه سازي نخواهد شد.

حقيقي با اشاره به سخنان دكتر احمدي نژاد در مصاحبه تلويزيوني در مورد حجاب تصريح كرد: سخنان احمدي نژاد مبني بر اين امر است كه در مورد بحث عفاف و پوشش بايد كارهاي فرهنگي مبتني بر ارزش‌ها صورت گيرد همانگونه كه پيامبر(ص) با فتح قلوب مردم اسلام را گسترش داد و از قوه قهريه استفاده‌اي نكرد.

وي با بيان اينكه افراد در جامعه تعريف مي شوند، اظهار داشت: نهاد آموزش و پرورش اولين نهادي است كه فرزندان در اجتماع وارد آن مي شوند و تحت تعليم و تربيت اين نهاد قرار مي گيرند و چون آموزش و پرورش سياست‌هاي تعليمي و تربيتي دولت را اعمال مي كند بسيار حائز اهميت است.

مسئول كميته دانشجويي جمعيت حاميان ولايت افزود: رسانه ملي نيز به خاطر پرمخاطب بودن و تاثيرگزاري نقشي بي بديل دارد و مشكلات فعلي حجاب و پوشش بر اثر آن است كه در اعياد مذهبي و تعطيلات رسمي فيلم‌هاي هاليوودي را كه مبتني بر سكولاريسم و اومانيسم و تبليغ ارزش‌هاي آنان است به ملت مسلمان ارائه داده‌اند.

حقيقي در خاتمه سخنان خود با تاكيد بر اينكه برخورد قهري با افراد بي حجاب تا زماني كه فرهنگ سازي عفاف و پوشش صورت نگيرد، درست نيست، خاطرنشان كرد: سخنان دكتر احمدي نژاد گواه همين نگاه است و به منزله مخالفت با شئونات اسلامي نيست./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار