آثار شاخص گرافيك جهان بررسي ميشود
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، در ادامه سلسله كارگاههايي كه در اين فرهنگستان تشكيل ميشود، كارگاه تخصصي «ارتباط تصوير و گرافيك» با حضور ابراهيم حقيقي تشكيل ميشود.
قرار است در اين كارگاه آثار شاخص گرافيك جهان، تحليل و بررسي شود و آموزش تئوريك و عملي گرافيك و ارتباط تصويري با دو موضوع فرهنگي و تجاري مورد بررسي قرار گيرد.
ابراهيم حقيقي، 13 مهر 1328 در تهران متولد شده است؛ وي کارشناسي ارشد معماري خود را از دانشکده هنرهاي زيبا دريافت كرده است.
حقيقي عضو انجمن بينالمللي طراحان گرافيک، انجمن تصويرگران کتاب کودک و انجمن فيلمسازان مستند ايران است.
وي از سال 1347 تاکنون طراح کتب و مجلات گوناگون بوده است؛ از ديگر فعاليتهاي وي طراحي صحنه و ساخت تيتراژ براي فيلم، سريال و نمايشهاي مختلف بوده است.
كارگاه تخصصي «ارتباط تصوير و گرافيك» به صورت رايگان است و در پايان دوره براي شركت كنندگان گواهي شركت صادر خواهد شد.
اين كارگاه هشت جلسهاي از شنبه 12 تير، ساعت 16، در ساختمان مركزي فرهنگستان هنر برگزار خواهد شد./انتهاي پيام/