وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد گفت: کلمه به کلمه بیانیه گام دوم به صورت هدفدار نوشته شده و مهمترین کلمه مورد تاکید رهبری، کلمه انقلاب است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد حسین صفار هرندی، وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد در جمع در دانشجویان دوره خط امام استان آذربایجان شرقی حضور یافت و سخنرانی خود را به توضیح کلی بیانیه گام دوم اختصاص داد.
هرندی درباره این بیانیه و تاکید بر مطالعه بیانیه از نتیجه تمام تحلیلها و سیاستهای مقام معظم رهبری تا به اکنون و برنامه چهل سال پیش مطرح کرد: کلمه به کلمه این بیانیه به صورت هدفدار نوشته شده است و مهمترین کلمه مورد تاکید معظم له که شاید بدیهی به نظر بیاید کلمه انقلاب است، زیرا با بعضی از لیدرهای درون انقلاب مواجه هستیم که شروع به تردید کردن در انقلاب هستند.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد تصریح کرد: بعضی از معترضین به نظام شاهنشاهی مانند مهندس بازرگان قبل از پیروزی انقلاب میگفتند انقلاب چیز خوبی نیست، ما باید گام به گام پیش رویم، مثلا آنقدر اعتراض کنیم تا نمایندگانی به مجلس ببریم و در مجلس فراکسیون تشکیل بدهیم و شاه را وادار کنیم تا نوعی حکومت را به ما بدهد و در همان نظام سلطنتی، دولتی داشته باشیم و اختیارات او را کم کنیم، کارهایی شبیه به کارهای مصدق در جریان ملی شدن صنعت نفت ایران.
وی در ادامه گفت: در اوایل انقلاب خیلی از جوانان انقلابی کم کم میدان پیدا کردند وکارهای اداری و کشوری را به عهده گرفتند و این کار باعث شد تا تحولات سریعتر پیش رود، این جریان به ما میآموزد که از عظمت اسم و نهادها هراس نکنیم و به اصطلاح در دل کار برویم و وارد میدان شویم.
هرندی گفت: از آن زمان تا به امروز متاسفانه کسانی مانند بازرگان فکر میکنند و میگویند ما اگر این ۴۰ سال را در غیر این مسیر طی میکردیم شرایط بهتری داشتیم. وقتی به آمار و ارقام در زمینههای مختلف نگاه میکنیم، میبینیم از قبل از انقلاب تعداد آمار و ارقام تقریبا صفر بود و در آمار جهانی نیز رتبههای بسیار پایینی داشتیم؛ اما امروز انقلاب موجب توقف نشده بلکه موجب تحرک شد. ما در بسیاری از دانشها در رتبه زیر ۲۰ قرار داریم و بالاترین شتاب علمی از آنِ ماست.