کد خبر:۷۷۹۰۸۶
در گفتگو با خبرگزاری دانشجو عنوان شد

کولیوند: بخش فنی شورای نگهبان در حال بررسی امکان برگزاری انتخابات الکترونیک / اگر تائید شود به انتخابات مجلس می‌رسد

رئیس کمیسیون شورا‌های مجلس گفت: اگر شورای نگهبان سخت افزار و نرم افزار این فرآیند را تایید کند، الکترونیکی برگزار شدن صددرصد به این دوره از انتخابات می‌رسد.

محمدجواد کولیوند، رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به آخرین روند برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک اظهار داشت: درصددیم با همکاری وزارت کشور و کسب نظر شورای نگهبان بتوانیم انتخابات مجلس 98 را به صورت الکترونیکی برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه نظر شورای نگهبان در این زمینه مثبت است، افزود: اگر شورا تاییدیه سخت افزار و نرم افزار را صادر کند مطمئنا این کار در روند انتخابات بسیار تاثیرگذار خواهد بود، چرا که سرعت کار و دقت را بالا می برد و باعث می شود نتیجه زودتر اعلام شود از سوی دیگر رسیدگی به شکایات سرعت می گیرد.

کولیوند با تاکید بر اینکه امنیت انتخابات برای شورای نگهبان بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: باید مشخصات فنی تجهیزاتی که خریداری می شود مشخص شود و پایه نرم افزارها و سرورهایی که در جریان انتخابات استفاده می شوند نیز مورد تایید شورا قرار گیرد.

رئیس کمیسیون شوراها با تاکید بر اینکه سازوکار برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک را در اختیار داریم و بخش فناوری اطلاعات شورای نگهبان در حال بررسی این موضوع است، خاطرنشان کرد: بنابراین اگر شورای نگهبان سخت افزار و نرم افزار این فرآیند را تایید کند، الکترونیکی برگزار شدن صددرصد به این دوره از انتخابات می رسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار