آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۰۳۴۹
برای مقابله با گرمایش؛

هکر‌ها سراغ جو کره زمین می‌روند!

افزایش دمای کره زمین، تداوم حیات بشر را تهدید می‌کند، به همبن منظور گروهی از دانشمندان به فکر هک کردن و دستکاری جو زمین افتاده‌اند تا با این مشکل مقابله کنند.

هکر‌ها سراغ جو کره زمین می‌روند!

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران معتقدند با هک کردن و دستکاری جو کره زمین و پاشیدن موادی در آن می‌توان تا حدی جلوی گرم شدن بیش از حد دمای کره زمین را گرفت.

آنان معتقدند این مواد باید از ارتفاع بیست کیلومتری زمین و با استفاده از هواپیما‌های پیشرفته بر روی جو کره زمین پاشانده شوند. ماده‌ای که برای این کار در نظر گرفته شده ذرات سولفات است و بر اساس برآورد‌های پژوهشگران آمریکایی باید هر سال ۳۰۰ هزار پرواز بر فراز جو کره زمین بدین منظور انجام شود.

پاشاندن میلیون‌ها تن ذره سولفات در جو کره زمین از تابش شدید نور خورشید بر روی زمین جلوگیری کرده و آن را مجدداً در فضا بازتاب می‌دهد و همین امر می‌تواند سرعت گرم شدن کره زمین را کاهش دهد.

در عین حال برخی از محققان می‌گویند حتی اگر چنین روشی در عمل قابل اجرا باشد، می‌تواند خطراتی برای سلامت انسان‌ها داشته باشد و تضمینی وجود ندارد که کاربرد آن به کاهش قابل قبول دمای زمین منجر شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار