کد خبر:۷۸۱۱۲۹
بسیج دانشجویی علوم پزشکی هرمزگان:

دانشگاه‌های علوم پزشکی توانایی پشتیبانی زیرساخت پذیرش بیشتر دانشجو را ندارند

بسیج دانشجویی علوم پزشکی هرمزگان در بیانیه‌ای اعلام کرد: طرحی دو فوریتی با موضوع دو برابر شدن سهیمه پذیرش در رشته‌های علوم پزشکی باعث کاهش آموزش در این حوزه می‌شوند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان طی بیانیه به مجمع نمایندگان هرمزگان خواستار بررسی طرحی دو فوریتی با موضوع دو برابر شدن سهیمه پذیرش در رشته‌های علوم پزشکی شد.

مجمع نمایندگان استان هرمزگان

سلام علیکم

با احترام، طبق اخبار منتشر شده از مجلس شورای اسلامی، کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در روز‌های آینده به بررسی طرحی دو فوریتی با موضوع دو برابر شدن سهیمه پذیرش در رشته‌های علوم پزشکی خواهد پرداخت. ما دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان بر خود لازم دانستیم نکاتی را به نمایندگان انقلابی استان متذکر شویم.

امروزه نظام سلامت کشور دچار مشکلاتی است که عده‌ای همه را به کمبود کادر درمان گره زده اند؛ کمبود کادر درمان گرچه شاید در مقطع فعلی به عنوان یکی از مشکلات مطرح باشد، اما بررسی تعداد دانشجویان فعلی دانشگاه‌ها و فارغ التحصیلی ایشان و همچنین طرح جذب دانشجویان بومی مناطق محروم استان‌ها این مشکل را مرتفع خواهد نمود.

صحبت‌های دکتر حریر چی قائم مقام وزارت بهداشت مبنی بر افزایش ۱۰۱ درصدی دانشجویان پزشکی، ۱۰۵ درصدی دانشجویان داروسازی و افزایش ۸۲ درصدی دانشجویان پرستاری در بازه سال‌های ۸۸_۹۶ شاهدی بر این مدعاست.
از طرفی باید ملاحظه شود که آیا همه دانشگاه‌ها توانایی پشتیبانی زیرساختی، علمی_آموزشی و رفاهی برای پذیرش بیشتر دانشجو را دارند؟

آیا در صورت فقدان زیرساخت‌های آموزشی، افزایش ظرفیت به هر قیمتی، تهدید سلامت مردم و جامعه نخواهد بود؟

برای نمونه به گوشه‌ای از کمبود امکانات آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خواهیم پرداخت که نشانگر عدم توانایی این دانشگاه در راستای افزایش پذیرش دانشجوست:

۱.دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با کمبود شدید اعضای هیئت علمی مواجه است به گونه‌ای که تعدادی از رشته‌های این دانشگاه در بیمارستان‌های آموزشی استان بدون استاد سال تحصیلی گذشته را به پایان رسانده اند.

۲. دانشگاه با تعداد دانشجویان فعلی نیز در بیمارستان ها، فضای کافی برای حضور دانشجویان، جهت آموزش‌های عملی در اختیار ندارد چه رسد به افزایش ظرفیت.

۳. این دانشگاه دارای فضای اختصاصی خوابگاه پسرانه نمیباشد و دانشجویان در فضای نظامی در پایگاه هوایی ارتش در اتاق‌های ۲۰ متری با جمعیت ۶ نفره و با کمبود شدید فضای مطالعاتی برای دانشجویان!

۴. خوابگاه دخترانه کوثر در ساختمانی فرسوده که از نظر ایمنی دارای مشکلاتی میباشد؛ و به علت تعداد بالای دانشجو دانشگاه اقدام به ایجاد خوابگاه‌های استیجاری در نقاط مختلف شهر نموده است.

۵.دانشکده‌های این دانشگاه تمرکز در یک منطقه نداشته و خوابگاه‌ها و دانشکده‌ها در نقاط مختلف شهر پراکنده هستند که این موضوع باعث هدر رفت هزینه‌های زیادی از منابع می‌شود.

۶ مسئولین دانشگاه ما بار‌ها اعلام نموده اند که به دلیل کمبود بودجه، طرح‌های علمی و فرهنگی مورد نیاز دانشگاه بر زمین مانده است.

این مشکلات تنها گوشه‌ای از مشکلات زیر ساختی و علمی این دانشگاه میباشد و تا زمانی که مشکلات موجود رفع نشود و زیرساخت‌های علمی و رفاهی برای دانشگاه ایجاد نشود قطعا افزایش پذیرش دانشجو، خیانت به سلامت مردم شریف استان میباشد. زیرا که این مشکلات و مشکلات مشابه دیگر، قطعا در کیفیت آموزش دانشجویان مؤثر است.

بدیهی است اولین معضل کاهش آموزش در حوزه حساس پزشکی تهدید سلامت مردم شریف کشور عزیزمان خواهد بود.
از شما نمایندگان مومن و انقلابی استان تقاضا داریم این مشکلات مهم را با وزیر محترم بهداشت، درمان، و آموزش پزشکی، و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درمیان بگذارید و تمام قد مانع از تصویب این طرح خسارت بار شوید؛ و همچنین با طرح مذکور در این استان مخالفت نمایید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار