آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۱۳۷۱

تقدیرسردار سلیمانی از تلاش بسیجیان جهادگر در گرمای ۶۰ درجه اهواز

سردار غلامرضا سلیمانی با حضور در روستای میثم تمار شهرستان شوش در استان خوزستان از گروه‌های جهادی و روند بازسازی مناطق سیل زده بازدید کرد.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، صبح امروز سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سارمان بسیج مستضعفین به همراه سردار نعمان غلامی معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج، سردار شاهوارپور فرمانده سپاه خوزستان و دکتر زهرایی مسئول بسیج سازندگی از مناطق سیل زده روستای میثم تمار از توابع شهرستان شوش بازدید کردند.

در این روستا بیش از ۴۰ جهادگر بسیجی در گرمای ۶۰ درجه مشغول بازسازی ۴ باب منزل مسکونی هستند که متاسفانه در سیل اخیر به آن‌ها خسارت‌هایی جدی وارد شده است.

سردار سلیمانی با حضور در میان این بسیجیان جهادگر ضمن تقدیر و تشکر از آنان خاطرنشان کرد: علت نامگذاری این طرح به نام جهاد همبستگی ملی این است که ما تا آخرین لحظه در کنار مردم سیل زده، برای بازسازی و بهسازی منازلشان خواهیم بود.

وی افزود: با کمک سپاه‌های استانی همجوار و به همت فرمانده سپاه خوزستان در حال احداث و بازسازی واحد‌های مسکونی سیل زده استان خوزستان هستیم که ان شاءالله ۲۷۶ واحد تعمیر و احداث خواهد شد.

سردار سلیمانی ادامه داد: ان شاء الله با یاری خداوند واحد‌های تعمیری تا پایان شهریورماه و واحد‌های احداثی تا پایان آذرماه تکمیل و به مالکین محترم تحویل داده خواهد شد.

وی در ادامه اضافه کرد: خوشبختانه بازسازی و بهسازی منازل مسکونی سیل زدگان روند خوبی دارد و واحد‌های تعمیری و احداثی از کیفیت خوبی برخوردار هستند به طوری که ناظران فنی ارگان‌های مختلف هم از کیفیت ساخت و بهسازی منازل رضایت کامل دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار