آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۱۹۱۲

سردار سلیمانی: بسیجی یعنی همه مردم؛ سنی و شیعه / بسیج باید به نفع مردم حرکت کند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سایر فرماندهان سپاه در جریان سیل در نقاط مختلف کشورمان برای خدمت به مردم سیل زده حاضر شدند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین ظهر امروز در جمع فرماندهانی نواحی بسیج استان بوشهر با بیان اینکه بسیج یک نیروی مردمی و مظهر مردم سالاری دینی است، گفت: بسیج یک الگوی انقلابی متفاوت از سایر انقلاب‌ها در سطح جهان است و امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی این نهال را با دستان مبارک خود در این سرزمین غرس کردند.

وی ادامه داد: باید طول و عرض بسیج را بشناسیم تا به عنوان یک بسیجی به بهترین نحوممکن، برای مردم خدمت گذاری کنیم.

سردار سلیمانی تاکید کرد: فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سایر فرماندهان سپاه در جریان سیل در نقاط مختلف کشورمان برای خدمت به مردم سیل زده حاضر شدند و حتی خودشان در پرکردن گونی‌ها به مردم کمک می‌کردند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه تاکید کرد: بیشترین دلیل دشمنی استکبار جهانی با بسیج به دلیل خدمت گزاری این نهادمردمی و انقلابی به مردم است و هر چقدر که به محبوبیت بسیج و سپاه افزوده می‌شود، دشمنی استکبارجهانی با این نهاد‌های ارزشی، افزایش پیدا می‌کند.

وی گفت: بسیجیان و گروه‌های جهادی و طلبه‌های بسیجی در جریان سیل به کمک مردم شتافتند و خانه هایشان را پاکسازی نمودند و در پایان کارشان، از مردم سیل دیده طلب حلالیت نمودند.

سردار سلیمانی افزود: ما نباید بگذاریم دشمن عرصه را برای ملت ایران تنگ کند و بسیج این توانایی را دارد که امید را در دل مردم زنده نگه دارد.

وی تاکید کرد: بسیج باید به نفع مردم حرکت کند و ما نسبت به مردم احساس مسئولیت می‌نماییم و به عنوان خدمتگزاری به مردم در همه مشکلات باید طلایه دار باشیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: حضرت امام خامنه‌ای رهبرمعظم انقلاب اسلامی در حکم مسئولیت بنده بر افزایش گروه‌های جهادی و حضور سازمان یافته‌تر جوانان و نوجوانان در عرصه‌های انقلابی و بسیج تاکید کرده اند و ما باید برای اعتلای بسیج در فعال کردن پایگاه‌های بسیج جهت خدمت به مردم تلاش بیشتری کنیم.

سردار سلیمانی در پایان با بیان اینکه بسیجی یعنی همه مردم؛ هم سنی و هم شیعه، گفت: امسال به منظور پاسداشت یاد و نام شهدای بسیجی، کنگره ۹۲ هزار شهید بسیجی برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار