آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۶۶۸۸

سردار سلیمانی: خدمت‌رسانی، مردم‌یاری و مردم‌داری از اهداف سازمان بسیج در بیانیه گام دوم انقلاب است

رئیس سازمان بسیج کشور گفت: خدمت رسانی، مردم یاری و مردم داری از اهداف سازمان بسیج مستضعفان در بیانیه گام دوم انقلاب است.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از سپاه نیوز، سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج کشور امروز (یکشنبه) در همایش سالانه استادان و نخبگان بسیجی، تحقق فرامین مقام معظم رهبری را اصلی‌ترین رسالت بسیج در گام دوم انقلاب حوزه‌های علمیه دانست و افزود: برای حضور سازمان یافته جوانان و نوجوانان برای تحقق فرامین مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب نیازمند کمک استادان حوزه‌های علمیه، علمای بسیجی و روحانیون هستیم.

وی با بیان این که مطالبه گری، پرچم داری و عدالت خواهی در جامعه باید به همت نیرو‌های انقلاب و بسیجی محقق شود افزود: همه ظرفیت‌ها را در این زمینه بسیج مستضعفان برای همه قشر‌های بسیجی آماده می‌کند.

رئیس سازمان بسیج کشور با تاکید بر این که طرح اعتلای پایگاه‌های مقاومت محلی بسیج برادران و خواهران در دستور کار است گفت: این طرح برای دستیابی به منظومه فکری مقام معظم رهبری و نقشه راهی که ایشان ترسیم کرده اند اجرا می‌شود.

سردار سلیمانی گفت: خدمت رسانی، مردم یاری و مردم داری از اهداف سازمان بسیج مستضعفان در بیانیه گام دوم انقلاب است.

وی افزود: بر همین اساس در سیل اخیر ۱۱ هزارو ۵۰۰ واحد مسکونی با مسئولیت بسیج مستضعفان و با توافق بنیاد مسکن بر عهده این سازمان قرار گرفت که واحد‌های تعمیری تا پایان شهریور امسال و واحد‌های احداثی تا پایان آذر ماه تحویل داده می‌شود.

رئیس سازمان بسیج کشور با اشاره به اینکه ۱۶۰ هزار بسیجی در ۵۴ هزار پایگاه بسیج خواهران و برادران، ۶۰ هزار واحد دانش آموزی و ۱۴۲ هزار واحد سازمانی بسیج در کشور فعال است، گفت: این سازمان ۴۰ هزار طرح محرومیت زدایی را از سال گذشته همزمان با ۴۰ سالگی انقلاب بر عهده گرفته که ۲۰ هزار طرح آن به بهره برداری رسیده است.

گفتنی است؛ همایش سالانه استادان و نخبگان بسیجی حوزه‌های علمیه ۴ استان کشور با حضور ۳۰۰ استاد حوزه علمیه تا فردا در مشهد ادامه دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار