آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۲۰۰۹

نگاهداری: صندوق توسعه علمی در دانشگاه آزاد تاسیس می شود

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد گفت: امسال صندوق توسعه علمی دانشگاه آزاد را برای حمایت از طرح‌های پژوهشی راه اندازی می‌شود و ۵ تا ۱۰ درصد بودجه پژوهشی واحد‌های دانشگاهی را به خود اختصاص می‌دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بابک نگاهداری رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد با اشاره به راه اندازی صندوق توسعه علمی دانشگاه آزاد گفت: این صندوق به صورت متمرکز بر مقوله پژوهش و حمایت از طرح های اساتید و دانشجویان را دنبال می کند به طوری که یک درصد از اساتید برتر دانشگاه آزاد در قالب طرح های ملی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: صندوق توسعه علمی در راستای حمایت از طرح‌های اساتید به عنوان سرآمدان دانشگاه آزاد به آنها 50 میلیون تومان به عنوان گرند ویژه پژوهشی پرداخت می‌کند.

نگاهداری درباره تسهیلات حمایتی به دانشجویان تصریح کرد: از دانشجویان عضو باشگاه نخبگان دانشجویی نیز توسط صندوق توسعه علمی حمایت می‌شود به طوری که برای طرح‌های پژوهشی آنها مبلغ 5 میلیون تومان تسهیلات داده می‌شود.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار