کد خبر:۷۸۲۲۰۶
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران:

دولت کارهای مهمتر از حذف صفر از پول ملی دارد / نقدینگی افسارگسیخته کنترل شود

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران با اشاره به مصوبه اخیر دولت برای حذف چهار صفر از پول ملی کشور گفت: اکنون‌که ثبات اقتصادی نداریم دولت ابتدا به‌فکر ایجاد ثبات در اقتصاد کشور باشد نه اینکه صورت‌مسئله مشکلات را پاک کند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، کیوان کاشفی اظهار کرد: این کار اگرچه به‌خودی‌خود کار بدی نیست اما جامعه کشور اکنون برای پذیرش حذف صفر از پول ملی به اجماع نرسیده است.

رئیس اتاق کرمانشاه با بیان اینکه این کار ممکن است اثرات مثبتی مانند بهبود حساب‌های مالی را نیز به‌همراه داشته باشد، ادامه داد: باوجوداین، نمی‌توان پیامدهای منفی این اقدام مانند هزینه زیاد موردنیاز برای تعویض پول کشور و... را نیز نادیده گرفت.

کاشفی اضافه کرد: از سوی دیگر حذف چهار صفر از پول ملی هیچ تأثیری بر بهبود قدرت خرید مردم نخواهد داشت و حتی ممکن است در ابتدای امر به‌دلیل شرایطی که در گرد کردن ارقام خرد به‌سمت بالا رخ می‌دهد به افزایش قیمت‌ها نیز تا حدودی دامن بزند.

او با اشاره به اینکه مجموع این موارد نشان می‌دهد که این تصمیم بسیار عجولانه است ابراز امیدواری کرد که مجلس شورای اسلامی بررسی جامع‌تری روی این لایحه انجام دهد.

عضو هیئت رئیسه اتاق ایران، حذف صفر از پول ملی را مستلزم وجود ثبات اقتصادی در کشور دانست و عنوان کرد: اکنون‌که ثبات اقتصادی نداریم دولت ابتدا به‌فکر ایجاد ثبات در اقتصاد کشور باشد نه اینکه صورت‌مسئله مشکلات را پاک کند.

کاشفی ادامه داد: امروز دولت کارهای اقتصادی مهم‌تری دارد که باید به آن بپردازد که مهم‌ترین آن کنترل نقدینگی افسارگسیخته در کشور است.

رئیس اتاق کرمانشاه با بیان اینکه رشد روزانه نقدینگی در ایران از مرز هزار میلیارد تومان گذشته است، گفت: این میزان رشد نقدینگی که زمینه‌ساز تورم 40 تا 50 درصدی در کشور است اجازه هیچ ثبات اقتصادی را نمی‌دهد و ابتدا باید فکری به حال این موضوع کرد.

او ابراز کرد: به‌علاوه پیش از چنین تصمیم‌هایی باید به‌فکر اصلاح نظام بانکی کشور نیز بود چراکه باوجوداین سیستمی، باز هم در بسیاری از شاخص‌ها با مشکل مواجه خواهیم شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار