کد خبر:۷۸۳۶۰۹
قابل توجه علاقمندان؛

کانون پتنت معاونت علمی مسابقه «طراحی کاراکتر» برگزار می‌کند

«طراحی کاراکتر» عنوان مسابقه‌ای است که توسط کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌شود تا شاهد ترویج و فرهنگسازی این حوزه میان اقشار مختلف باشیم.

ثبت اختراع با مسابقه «طراحی کاراکتر» معرفی می‌شود

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مسابقه‌ای با عنوان «طراحی کاراکتر» برگزار می‌کند.
 
شرکت در این مسابقه برای عموم آزاد است و علاقمندان تا ۳۱ مرداد ماه فرصت ارسال طرح‌های خود به کانون را دارند.
 
یکی از اهداف این مسابقه ترویج موضوع اختراع در میان اقشار مختلف جامعه است و شرکت در آن فرصتی را برای آشنایی با فعالیت‌های کانون نیز فراهم می‌کند. این کاراکتر می‌تواند انسان یا هر موجود تخیلی دیگر باشد، اما باید ویژگی مخترع بودن آن در طراحی در نظر گرفته شود. همچنین استفاده از یک شخصیت ایرانی و طراحی آن در سنین مختلف از دیگر ویژگی‌های این مسابقه است.

هنگامی که جرقه یک ایده در ذهن زده می‌شود برای شعله ور کردن آن فرد مسیری را پیش روی خود دارد که قطعا با بسیاری از پیچ و خم‌های آن آشنایی ندارد. کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از نهاد‌هایی است که مخترع را در این مسیر حمایت می‌کند. با حمایت ۹۰ درصدی از محققان، کانون پتنت در این مسیر همگام با مخترعان کشور شده است تا ثبت رسمی دستاورد‌ها و احراز مالکیت افراد بر نوآوری و ابتکارتشان محقق شود. البته ترویج این حوزه نیز از دیگر اقداماتی است که انجام می‌شود تا شاهد رونق آن در کشورمان باشیم.

این مرکز که از سال ۱۳۸۴ به عنوان واحد مالکیت فکری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی فعالیت خود را آغاز کرد در سال ۱۳۹۳ و با موافقت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در قالب «کانون پتنت ایران» امور مرتبط با حوزه مالکیت فکری و به ویژه ثبت اختراع را در تمامی حوزه‌های علم و فناوری عهده‌دار شد.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت کانون به نشانی patentoffice.ir مراجعه کنند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار