آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۳۷۸۵

امضای موافقتنامه سرمایه گذاری مشترک بین ایران و نیکاراگوئه

طی دیدار وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان با وزیر دارایی و اعتبارات دولتی نیکاراگوئه، موافقتنامه سرمایه گذاری مشترک دو کشور به امضا رسید.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، فرهاد دژپسند در دیدار با وزیر دارایی و اعتباری دولتی نیکاراگوئه، با اشاره به اراده سیاسی محکم دو کشور برای توسعه همکاری ها، ابراز امیدواری کرد، سطح همکاری‌های اقتصادی دو کشور متناسب با روابط سیاسی آن‌ها عمق و استحکام بیشتری پیدا کند.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه، سطح روابط اقتصادی دو کشور با یک برنامه ریزی عملی و منسجم، می‌تواند ظرف کمتر از دو سال به ۱۰ برابر شرایط کنونی افزایش یابد، برخی زمینه‌های همکاری دو کشور را شامل حوزه‌های کشاورزی و صنعتی، بیمه ای، بانکی و آموزشی عنوان و برای انتقال تجربیات جمهوری اسلامی ایران در موارد پیش گفته به نیکاراگوئه اعلام آمادگی کرد.

دژپسند در این دیدار با تاکید بر ضرورت امضای موافقت نامه همکاری‌های گمرکی و اجتناب از اخذ مالیات مضاعف بین ایران و نیکاراگوئه به منظور توسعه روابط اقتصادی دو کشور، دستور داد، پیش نویس این همکاری‌ها آماده و برای طرف نیکاراگوئه‌ای ارسال شود.

ایوان آکوستا وزیر دارایی و اعتبارات دولتی نیکاراگوئه نیز طی سخنانی در این دیدار، روابط دو کشور ایران و نیکاراگوئه را روابطی قدیمی و استراتژیک خواند که شامل حوزه تجاری نیز بوده است.

وی افزود: ما در این دیدار حاضر شده ایم تا این روابط در حوزه تجاری توسعه بیش از پیش پیدا کند، زیرا میدانیم که افزایش همکاری‌های دو کشور، موجب اشتغالزایی و رفاه برای ملت‌های دو طرف خواهد شد.

آکوستا اظهار داشت: ایران شریکی خوب و قوی و کشوری با ظرفیت‌های بالای اقتصادی، دارای توانمندی قابل توجه در صنعت و تولید محصولاتی، چون دارو، لوازم صنعتی و کالا‌های واسطه‌ای سبک و سنگین و بعلاوه یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان نفت خام جهان است.

وی گفت: ایران و نیکاراگوئه محصولات و خدمات مختلفی متناسب با نیاز‌های یکدیگر تولید می‌نمایند که بدون نیاز به استفاده از دلار، قابل مبادله بین طرفین است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار