کد خبر:۷۸۴۳۱۵
شافعی:

نظام قاعده‌گذاری کشور سرمایه‌ را به سمت کار‌های غیر مولد و دلالی سوق می‌دهد

رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه رفتار‌ها و تصمیم‌گیری‌های مسئولین به گونه‌ای است که کار‌های غیر تولیدی در کشور تقویت می‌شود، گفت: نظام انگیزشی و قاعده‌گذاری کشور سرمایه‌ را به سمت کار‌های غیر مولد و دلالی سوق می‌دهد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامحسین شافعی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: مشکلات ما در اقتصاد نه کلان است و نه خرد بلکه ما در سیستم قاعده‌گذاری در اقتصاد دچار مشکل هستیم و تا زمانی که قاعده‌گذاری را اصلاح نکنیم تلاش‌های ما به ثمر نخواهد رسید.

رئیس اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: ۹۰ درصد مطالبی که در همایش‌ها و سمینار‌ها از مطالبات مختلف صنعت و کشاورزی و مشکلات اقتصادی مطرح می‌شود در ۲۰ سال گذشته شبیه هم و تکراری است و این امر نشان می‌دهد که ما نتوانسته‌ایم تغییر بنیادی برای حل مشکلات ایجاد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه در حل مشکلات در قاعده‌گذاری مشکل داریم، گفت: به عنوان مثال اگر در ریشه مشکلی بوده است به سراغ برگ رفته‌ایم و ما در اقتصاد این مشکل اساسی را داریم.

رئیس اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه در شرایط جنگی نمی‌توان با راهکار‌های عادی مشکلات را حل کرد گفت: این در حالی است که همه قوانین، مقررات و آیین‌نامه‌های موجود برای شرایط عادی است و متاسفانه تا کنون هیچ تلاشی در این جهت صورت نگرفته است.

شافعی اظهار داشت: در تصمیم‌گیری‌ها در بخش خصوصی و دولتی همواره به دنبال رضایت توده مردم بوده‌ایم در حالی که به این فکر نمی‌کنیم که این موضوع در بلند مدت به مصلحت مردم است یا خیر.

رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه مرتب در کشور بخصوص از زمانی که مقام معظم رهبری به آن تاکید داشته‌اند حرف از تولید زده می‌شود، گفت: این در حالی است که رفتار‌های ما و تصمیم‌گیری‌های ما به گونه‌ای است که کار‌های غیرتولیدی و غیر مولد در کشور تقویت و در مقابل تولید تضعیف می‌شود و نظام انگیزشی و قاعده‌گذاری کشور سرمایه‌ را به سمت کار‌های غیر مولد و دلالی سوق می‌دهد.

شافعی در پایان تاکید کرد: اگر این رویه تغییر نکند با شعار دادن نمی‌توان تولید را رونق داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار