آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۵۰۰۶

تشکیل وزارت میراث فرهنگی به رئیس‌جمهور ابلاغ شد

سخنگوی هیات رئیسه مجلس با اشاره به تصویب تشکیل وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و تأیید شورای نگهبان گفت: رئیس مجلس امروز در نامه‌ای به رئیس‌جمهور تشکیل این وزارتخانه را ابلاغ کرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسدالله عباسی سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: براساس اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و طرح یک فوریتی نمایندگان مجلس درباره تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که به تصویب پارلمان و تایید شورای نگهبان رسیده است امروز آقای لاریجانی این مصوبه را به رئیس جمهور ابلاغ کردند.

وی افزود: امروز ۲۶ مرداد ماه نامه‌ای از سوی علی لاریجانی رئیس مجلس به حسن روحانی رئیس‌جمهور مبنی بر تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ارسال شد.

وی تصریح کرد: رئیس جمهور وقت دارد تا ۵ روز بعد تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را در روزنامه رسمی منتشر کند.

عباسی گفت: پیشنهاد ما به دولت آن است تا رئیس‌جمهور تا نیمه اول شهریور ماه وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را به همراه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی کند.

وی تصریح کرد: بعد از معرفی این وزرا، مجلس شورای اسلامی درباره صلاحیت و شایستگی وزرای پیشنهادی بررسی‌های لازم را انجام خواهد داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار