آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۵۰۳۸

کاهش ۴۴۰ میلیون دلاری کمک‌های آمریکا به پاکستان

در حالی که رئیس‌جمهور آمریکا برای میانجیگری میان پاکستان و هند ابراز تمایل کرده است، یک روزنامه پاکستانی از کاهش ۴۴۰ میلیون دلاری کمک‌های واشنگتن به اسلام‌آباد خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در پی تشدید تنش‌های میان پاکستان و هند در خصوص منطقه «کشمیر»، روزنامه انگلیسی زبان «تریبیون اکسپرس» پاکستان از کاهش ۴۴۰ میلیون دلاری کمک‌های واشنگتن به «اسلام‌آباد» خبر داد.

شبکه روسی راشاتودی در این خصوص گزارش کرد، در شرایطی که واشنگتن قصد دارد نقش میانجی را میان پاکستان و هندوستان در خصوص بحران به وجود آمده در کشمیر ایفا کند، این کاهش کمک‌ها به اسلام‌آباد، پیام‌های متناقضی را القا می‌کند.

طبق این گزارش، این کاهش کمک‌های آمریکا به مفهوم آن است که پاکستان ۴.۱ میلیارد دلار دریافت خواهد کرد که در واقع تقریباً بیش از نیمی از کل مبلغی است که واشنگتن ۹ سال پیش وعده داده بود.

طبق قانون «کری لوگار برمن» که در سال ۲۰۱۰ اجرایی شد، این بسته کمکی آمریکا در اصل معادل ۷.۵ میلیارد دلار تعیین شده بود، اما کاهش روابط میان آمریکا و پاکستان، توزیع این بودجه را به تعویق انداخته بود.

وزارت امور اقتصادی پاکستان به تریبیون گفت که این کاهش کمک‌های خارجی در واقع بخشی از راهبرد ترامپ برای کاهش هزینه‌های دولت از طریق کاهش کمک به کشور‌های در حال توسعه است.

آمریکا که تمایل زیادی برای مداخله در امور داخلی کشور‌های دیگر دارد، چند هفته قبل از سفر «عمران خان» نخست‌وزیر پاکستان به کاخ سفید، اسلام‌آباد را از تصمیم خود برای ورود به موضوع کشمیر آگاه کرده بود. «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در حین دیدار با این مقام پاکستانی از تمایل بیش از اندازه خود برای کمک به کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان در خصوص کشمیر سخن گفته بود.

طبق این گزارش، گرچه عمران خان، از پیشنهاد آمریکا استقبال کرده است، اما وزارت امور خارجی هند، ضمن رد این پیشنهاد، تأکید کرد که گفتگو‌های کشمیر، یک «موضوع داخلی» است.

اختلافات میان دو کشور هند و پاکستان در ماه‌های اخیر در خصوص موضوع کشمیر شدت گرفته است و این دو کشور، تمام منطقه کشمیر را از آن خود می‌دانند، اما در حال حاضر، هر یک بر بخشی از آن تسلط دارد.

«نارندا مودی» نخست‌وزیر هند پنجشنبه هفته گذشته مدعی شد لغو وضعیت خودمختاری ایالت «جامو و کشمیر» (بخش تحت کنترل هند) منجر به احیای «گذشته پرشکوه» این منطقه می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار