کد خبر:۷۸۵۲۱۸
اصغری:

آزمون جامع ۱۸۰ واحدی، جایگزین امتحان علوم پایه داروسازی شد

دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی گفت: دانشجویان داروسازی در اسفندماه سال ۹۸ به جای آزمون جامع علوم پایه در آزمون جامع ۱۸۰ واحدی شرکت می‌کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان داروسازی در اسفندماه سال ۹۸ به جای آزمون جامع علوم پایه در آزمون جامع ۱۸۰ واحدی شرکت می‌کنند.
 
غلامرضا اصغری، دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی در نامه‌ای به معاونان آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی درباره لزوم آماده سازی دانشجویان برای این آزمون تاکید کرده است.

در این نامه آمده است: آزمون جامع ۱۸۰ واحدی در اسفند ماه سال ۹۸ برای دانشجویان داروسازی به جای آزمون علوم پایه برای اولین بار برگزار می‌شود.

معاونان آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی به منظور آماده سازی دانشجویان واجد شرایط شرکت در این آزمون، اسامی این گروه از دانشجویان را بر اساس دستورالعمل مربوطه مشخص و ضمن اطلاع رسانی به دانشجویان مشمول ترتیبی اتخاذ شود تا این دانشجویان بتوانند در مهرماه ۹۸ در آزمون الکترونیک آماده سازی شرکت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار