کد خبر:۷۸۵۳۶۵
میثمی در گفتگو با دانشجو:

حضور نظامی هند در کشمیر به منزله اشغالگری و غصب این سرزمین است

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران حضور نظامی هند در کشمیر را به منزله اشغالگری و غصب این سرزمین دانست.

میثمی، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ضمن محکومیت وحشیگری‌های نظامیان هند علیه مسلمانان کشمیر، گفت: امروز مسلمانان کشمیر تحت محاصره وحشیانه نظامیان هند قرار دارند و کسی از فجایعی که در این منطقه روی داده به دلیل بایکوت خبری و قطع ارتباط رسانه‌ای اطلاعی ندارد.

وی لغو خودمختاری کشمیر را خلاف قانون اساسی هند دانست و افزود: نقض این قانون به منزله اشغالگری و غصب کشمیر توسط هندو‌ها است است با این وجود شاهدیم که برخی کشور‌های همسایه در راستای منافع خود نسبت به این موضوع موضع می‌گیرند و به دنبال به رسمیت بخشیدن به حق سرنوشت مردم کشمیر نیستند همچنین منافع قدرت‌های بزرگ جهانی و اسرائیل نیز در این همین چارچوب تعریف شده است.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران با بیان اینکه چشم امید تمام مستضعفین عالم از جمله مسلمانان مظلوم کشمیر به جمهوری اسلامی ایران است؛ چرا که حمایت از مستضعفین عالم یکی از اصول قانون اساسی کشورمان محسوب می‌شود، افزود: با این وجود وزارت امور خارجه با موضع گیری کاملاً بی خاصیت انفعال حداکثری خود را در دفاع از مسلمین و در فضای بین‌المللی نشان داده و ما این موضع گیری‌ها را در در رابطه با شیخ زکزاکی و فجایع عربستان مشاهده کرده ایم.

میثمی تصریح کرد: ثابت شده که وزارت امور خارجه توانایی دفاع از حقوق مسلمانان و مظلومین عالم را ندارد و لذا چشم امید مستضعفان دنیا به ملت ایران است و ما از همه مردم دعوت می‌کنیم که در حدی که می‌توانند بایکوت خبری در کشمیر را بشکنند و در کنار مردم مسلمان کشمیر که هم دوشادوش مردم کشورمان در هشت سال دفاع مقدس جنگیدند و هم در سیل اخیر بیشترین کمک‌ها را به سیل زدگان کردند، بایستند
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار