کد خبر:۷۸۵۶۶۳

مسلمی: در تلاشیم دفاتر خمات پزشکی در سرار کشور ایجاد کنیم

رئیس هیئت مدیره انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی کشور گفت: طرحی با عنوان دفاتر خدمات مهندسی پزشکی در کل کشور ایجاد خواهیم کرد تا از طریق آن برخی بخش‌های بیمارستانی به این دفاتر واگذار شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد مسلمی در نشست خبری که بعدازظهر امروز در محل انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی کشور برگزار شد، درباره برگزاری مجمع سالیانه انجمن و همینطور عملکرد آن توضیحاتی داد.

وی با گلایه از اینکه برخی رسانه‌ها نقدی بر عملکرد انجمن داشته‌اند، اظهار کرد: برداشت برخی رسانه‌ها از اساسنامه برای سال ۹۲ بود که در سال ۹۴ مجمع متخصصین تجهیزات پزشکی کشور تغییرات و اصلاحات بر اساسنامه صورت داد. به همین خاطر این رسانه‌ها هنوز نگاهشان بر روی اساسنامه سال ۹۲ بوده است.
 
مسلمی با بیان این که این انجمن یک‌هزار و ۸۵۶ عضو دارد که حدود ۶۰۰ عضو آن در تهران هستند اظهار کرد: طرحی با عنوان دفاتر خدمات مهندسی پزشکی در کل کشور ایجاد خواهیم کرد تا از طریق این دفاتر برخی بخش‌های بیمارستانی به این دفاتر واگذار شود.

مهرداد سرسنگی دبیر انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی کشور نیز با بیان اینکه شاخصه موفقیت یک انجمن عملکرد آن است، اظهار کرد: این انجمن در ۱۴ استان حتی در شهر‌های بزرگ و شهر‌های مرزی نمایندگی دارد.

وی با بیان اینکه در حوزه سلامت مشکل وجود دارد، عنوان کرد: علت مشکلات در حوزه سلامت عدم کیفیت نیروی انسانی است.

سرسنگی با بیان اینکه مسئول فنی باید حق امضاء داشته باشد، افزود: اگر مسئول فنی در هر بیمارستانی باشد و تجهیزات پزشکی را تایید کند مشکلات در حوزه سلامت به وجود نمی‌آید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار