به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر سعید نمکی در حاشیه اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی و سازمانهای تابعه و مسئولین روابط عمومی ستادی وزارت بهداشت اظهار داشت: باید در هر خانواده، به یک نفر (مادر) به عنوان سلامتیار، آموزشهای لازم ارتقای سلامت در حوزه پیشگیری و اقدامات اولیه درمانی و مسائل بازتوانی را ارائه دهیم. به عنوان نمونه تعداد زیادی از بیمارانی که دچار سکته مغزی میشوند، در بخشهای ویژه بیمارستانها بستری میشوند در حالیکه آنها نیازمند مراقبت هستند و نیازی به اقدامات پزشکی خاصی ندارند و با کمک پرستاری در منزل میتوانیم این مراقبتها را انجام دهیم.
وی افزود: امروز به مدیران روابط عمومی دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی و سازمانهای تابعه وزارت بهداشت توصیه کردم که پیوند و ارتباط عمیق تری با اصحاب رسانه داشته باشند، چون اصحاب رسانه میتوانند به همکاران ما کمک کنند.
وزیر بهداشت در خصوص اقدامات مربوط به مناطق سیل زده، گفت: اقدامات حوزه سلامت با اقدامات سایر حوزهها مانند مسکن، متفاوت است و همکاران ما در وزارتخانههای مسکن، راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی اقدامات خوبی انجام داده اند، اما در حوزه سلامت، همکاران ما در حین سیل و گرفتاری مردم کارهای بزرگی در امدادرسانی، درمان و پیشگیری از بیماریهای واگیردار، انجام دادند.
دکتر نمکی افزود: در ایام تعطیلات نوروز بنده ۹ بار به استانهای سیل زده سفر کردم و حیرت انگیز بود که حتی یک مورد اپیدمی با توجه به گستردگی سیلابها و لاشههای متعفن دام و طیور نداشتیم، چون همکاران ما شبانه روز تلاش کردند و سازمان جهانی بهداشت نیز حیرت کرده بود که حتی مورد اپیدمی بیماری واگیردار در مناطق سیل زده نداشتیم.
وی خاطرنشان کرد: اقدامات خود را در راستای مرمت و بازسازی خانههای بهداشت و مراکز بهداشتی و درمانی آسیب دیده در سیلابهای اخیر آغاز کرده ایم و امیدواریم که تا پایان شهریور، بازسازی این واحدها به پایان برسد.