معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) گفت: پیشنهاد ما برای تاثیرگذاری در سلامت غذایی دانشجویان این است که غذاهایی که ارزش غذایی خوبی ندارند، برای دانشجویان صرف نظر شود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بختیاری، معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) در شصت و چهارمین نشست معاونین دانشگاههای کشور در مورد یارانههایی که برای تغذیه به دانشگاهها ارائه شده است، گفت: از زمانی که بحث مربوط به یارانه تغذیه به دانشگاهها ارائه شد تمام دانشگاهها آن را اجرایی کردند اگر از دانشگاهها آماری خواسته شود میتوانند آن را روی نمودار ببرند، اما باید توجه کرد که الگوی عملیاتی دانشگاهها برای اجرای این موضوع چه بوده است و فرآیند اجرایی و عملیاتی آنها چگونه است.
وی گفت: پیشنهاد ما برای تاثیرگذاری در سلامت غذایی دانشجویان این است که غذاهایی که ارزش غذایی خوبی ندارند برای دانشجویان صرف نظر شود و مواد خوراکی مثل سوسیس و کالباس از دایره غذایی دانشجویان حذف گردد. همچنین یکی از مسائلی که باید روشن شود نحوه اتصال غذاهای مکمل به سیستمهای سامانه دانشگاهی است که برای اجرا باید چگونه باشد.