
کد خبر:۷۸۸۳۳۷
بختیاری:
سوسیس و کالباس از غذای دانشجویی باید حذف شود
معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) گفت: پیشنهاد ما برای تاثیرگذاری در سلامت غذایی دانشجویان این است که غذاهایی که ارزش غذایی خوبی ندارند، برای دانشجویان صرف نظر شود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بختیاری، معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) در شصت و چهارمین نشست معاونین دانشگاههای کشور در مورد یارانههایی که برای تغذیه به دانشگاهها ارائه شده است، گفت: از زمانی که بحث مربوط به یارانه تغذیه به دانشگاهها ارائه شد تمام دانشگاهها آن را اجرایی کردند اگر از دانشگاهها آماری خواسته شود میتوانند آن را روی نمودار ببرند، اما باید توجه کرد که الگوی عملیاتی دانشگاهها برای اجرای این موضوع چه بوده است و فرآیند اجرایی و عملیاتی آنها چگونه است.
وی گفت: پیشنهاد ما برای تاثیرگذاری در سلامت غذایی دانشجویان این است که غذاهایی که ارزش غذایی خوبی ندارند برای دانشجویان صرف نظر شود و مواد خوراکی مثل سوسیس و کالباس از دایره غذایی دانشجویان حذف گردد. همچنین یکی از مسائلی که باید روشن شود نحوه اتصال غذاهای مکمل به سیستمهای سامانه دانشگاهی است که برای اجرا باید چگونه باشد.
وی گفت: پیشنهاد ما برای تاثیرگذاری در سلامت غذایی دانشجویان این است که غذاهایی که ارزش غذایی خوبی ندارند برای دانشجویان صرف نظر شود و مواد خوراکی مثل سوسیس و کالباس از دایره غذایی دانشجویان حذف گردد. همچنین یکی از مسائلی که باید روشن شود نحوه اتصال غذاهای مکمل به سیستمهای سامانه دانشگاهی است که برای اجرا باید چگونه باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.