آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۹۴۲۲
با کمک فناوری نانو؛

دستگاه تست مواد غذایی آلرژیی‌زا به بازار می‌آید

شرکت سنسوجنیک موفق به ساخت دستگاه قابل حملی شده که به افراد مبتلا به حساسیت غذایی کمک می‌کند تا مواد غذایی آلرژی زا را به سرعت تشخیص دهند.

دستگاه تست مواد غذایی آلرژیی‌زا به بازار می‌آید

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ برچسب‌های مواد غذایی، اغلب هشدار‌های آلرژی گمراه کننده دارند. این موضوع باعث شده که این برچسب‎ها از نظر خریداران دارای آلرژی غذایی غیرقابل اطمینان شوند. دستگاه قابل‌حمل شرکت سنسوجنیک می‌تواند مواد غذایی آلرژی‎زا را تشخیص داده و جان افراد را نجات دهد. این دستگاه جدید به مصرف کنندگان آگاه و هوشیار اجازه می‌دهد تا خودشان غذا را کنترل کنند و مطمئن شوند که مواد تشکیل‎دهنده غذا برای مصرف آن‌ها بی‎خطر و ایمن است.

آلرژی‌های غذایی در سراسر جهان در حال افزایش است و به یک مشکل فزاینده، به ویژه در کشور‌های توسعه‎یافته تبدیل شده‎است. گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ایالات‌متحده نشان می‌دهد که شیوع آلرژی غذایی در کودکان بین سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۱ به میران ۵۰ درصد افزایش یافته است. به طور خاص، آلرژی بادام‌زمینی خطرناک است و بین سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۸ شیوع آلرژی بادام‌زمینی یا آجیل درختی (tree nut) در میان کودکان ایالات‌متحده سه برابر شده‌است.

شرکت سنسوجنیک حسگر زیستی مواد غذایی آلرژی‎زا را به صورت قابل‎حمل، دستی و آسان برای استفاده ایجاد کرده است. این محصول مبتنی بر دانش نانو فناوری پیشرفته و دارای ثبت اختراع برای اندازه‎گیری دقیق پروتئین مورد نظر است.

سازندگان آن اعلام کرده‌اند این دستگاه دارای پد‌های یکبار مصرف است که مقدار کمی از غذا روی آن قرار می‎گیرد. سپس دستگاه با استفاده از سلولز، که به ماده آلرژی‎زا بالقوه متصل شده و امکان تشخیص را فراهم می‎سازد، نمونه را آنالیز می‌کند. این دستگاه در مدت سه دقیقه به یک تلفن هوشمند که با آن جفت (pair) شده است، پاسخ می‌دهد.

شرکت سنسوجنیک خبر داده است که این محصول هنوز در مرحله توسعه بوده و شرکت در حال حاضر مشغول ساخت نخستین نمونه اولیه کاربردی است. قرار است تا سال ۲۰۲۲ این طرح در ایالات‌متحده به تولید انبوه برسد. قیمت خرده فروشی برنامه‌ریزی‌شده برای این دستگاه ۱۹۹ دلار است و هر کدام از پد‌های تست یکبار مصرف اختصاصی نیز ۹۵ سنت هزینه خواهد داشت.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار