آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۱۷۱۳
قابل توجه مبتلایان به آلرژی؛

کشف روش نانویی برای افراد حساس به بادام‌زمینی/ در آینده نزدیک با خیالت راحت بادام زمینی میل کنید

حساسیت به بادام زمینی به قدری خطرناک است که خطر مرگ را به همراه دارد. اخیرا محققان با استفاده از نانوذرات، دارویی ساختند که می‌تواند به افراد حساس به بادام‌زمینی کمک کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ تنها در آمریکا بیش از ۴٫۲ میلیون کودک به بادام‌زمینی آلرژی دارند، حساسیتی که ممکن است به قیمت جان آن‌ها تمام شود. یافتن روشی برای مقابله با این حساسیت می‌تواند امنیت زیادی برای افراد حساس به بادام‌زمینی به ارمغان آورد.

این آلرژی در اثر اتصال ترکیبات آلرژی‌زا با آنتی‌بادی موسوم به ایموگلوبین‌ای (IgE) روی سطح سلول‌های ایمنی بدن است که منجر به یک واکنش زنجیره‌ای می‌شود که در نهایت شوکی به بدن وارد می‌سازد.

محققان دانشگاه نوتردام موفق شدند روشی ارائه کنند که با استفاده از آن می‌توان مانع از اتصال مواد آلرژی‌زا با IgE شد در نتیجه واکنش آلرژی‌زایی متوقف می‌شود. 

باسار بیلگیسر می‌گوید: «موفقیت این مطالعه بسیار جالب توجه است چرا که در‌های تازه‌ای به سوی دسته‌ای تازه از دارو‌های ضدآلرژی باز می‌کند. ما اولین نمونه از این دارو‌ها را که برای مقابله با آلرژی در برابر مواد غذایی است تولید کردیم چیزی که پیش از این وجود نداشت.»

در این فرآیند که به گرانول‌زدایی شهرت دارد، IgE و پروتئین‌های آلرژی‌زا به سطح سلول‌های ایمنی بدن متصل و موجب رهایش گرانول‌هایی نظیر هیستامین می‌شود که اولین گام در مسیر ایجاد واکنش حساسیت‌زایی است.

در این پروژه محققان روش مبتنی بر نانوذرات را به کار گرفتند، آن‌ها سایت‌های مهم برای IgE را روی پروتئین‌های بادام‌زمینی شناسایی کردند. سپس ترکیبات بازدارنده را سنتز کرده، ترکیباتی که مانع از اتصال IgE به پروتئین‌های بادام‌زمینی می‌شود.

نویسنده اول مقاله مربوط به این پروژه می‌گوید: «در این پروژه بازدارنده ویژه‌ای موسوم به cHBIs طراحی شده که می‌تواند به‌صورت انتخابی پیوند کووالانسی با sIgE‌ها برقرار کند، در نتیجه اثربخشی آن دائمی خواهد بود. با استفاده از نانوذرات، دو بازدارنده مختلف طراحی شد که روی ۱۴ نفر از ۱۶ بیمار موثر بود.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار