
مصرف بلوبری برای سلامت قلب مفید است
مطالعه جدید نشان میدهد خوردن یک فنجان بلوبری در روز منجر به حفظ سلامت مداوم عملکرد عروقی و بهبود سفتی شریانها میشود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان دانشکده پزشکی نورویچ بریتانیا ادعا میکنند مصرف ۱۵۰ گرم بلوبری در روز موجب کاهش خطر بیماری قلبی-عروقی تا ۱۵ درصد میشود.
به گفته محققان، بلوبری و سایر انواع توتها باید در رژیمهای غذایی گنجانده شوند تا خطر بیماری قلبی-عروقی، بخصوص در بین گروه پرخطر، کاهش یابد.
این گروه تحقیق به بررسی تاثیر مصرف بلوبری بر سندروم متابولیک پرداختند. سندروم متابولیک بدین معناست که یک فرد حداقل دارای سه فاکتور پرخطر ار فاکتورهای پرخطر زیر باشد: فشارخون بالا، قندخون بالا، چربی اضافی دورشکم، میزان پایین کلسترول خوب HDL و میزان بالا تری گلیسیریدها.
«آیدین کسیدی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «ابتلا به سندروم متابولیک به شکل قابل توجهی موجب افزایش خطر بیماری قلبی، سکته و دیابت میشود و استاتینها و سایر داروها برای کنترل این فاکتورهای پرخطر تجویز میشود.»
به گفته محققان، تغییرات ساده در سبک زندگی، از جمله تغییر در گزینههای خوراکی، میتواند به کنترل این عوامل کمک کند.
مطالعات قبلی نشان داده بودند افرادی که به طورمنظم بلوبری مصرف میکنند با کاهش ریسک ابتلا به مشکلاتی نظیر دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند.
این خاصیت بلوبری به خاطر وجود مقادیر بالا ترکیبات طبیعی موسوم به آنتوسیانین هاست، فلاوونوئیدهای که مسئول رنگ آبی و قرمز در میوهها هستند.
به گفته محققان، بلوبری و سایر انواع توتها باید در رژیمهای غذایی گنجانده شوند تا خطر بیماری قلبی-عروقی، بخصوص در بین گروه پرخطر، کاهش یابد.
این گروه تحقیق به بررسی تاثیر مصرف بلوبری بر سندروم متابولیک پرداختند. سندروم متابولیک بدین معناست که یک فرد حداقل دارای سه فاکتور پرخطر ار فاکتورهای پرخطر زیر باشد: فشارخون بالا، قندخون بالا، چربی اضافی دورشکم، میزان پایین کلسترول خوب HDL و میزان بالا تری گلیسیریدها.
«آیدین کسیدی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «ابتلا به سندروم متابولیک به شکل قابل توجهی موجب افزایش خطر بیماری قلبی، سکته و دیابت میشود و استاتینها و سایر داروها برای کنترل این فاکتورهای پرخطر تجویز میشود.»
به گفته محققان، تغییرات ساده در سبک زندگی، از جمله تغییر در گزینههای خوراکی، میتواند به کنترل این عوامل کمک کند.
مطالعات قبلی نشان داده بودند افرادی که به طورمنظم بلوبری مصرف میکنند با کاهش ریسک ابتلا به مشکلاتی نظیر دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند.
این خاصیت بلوبری به خاطر وجود مقادیر بالا ترکیبات طبیعی موسوم به آنتوسیانین هاست، فلاوونوئیدهای که مسئول رنگ آبی و قرمز در میوهها هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.