کد خبر:۷۹۲۰۱۱
معاون وزیر بهداشت:

برخی از دانشجویان قبل از ورود به دانشگاه، دچار آسیب‌های اجتماعی هستند

معاون وزیر بهداشت گفت: متأسفانه برخی از دانشجویان قبل از ورود به دانشگاه، دچار آسیب‌های اجتماعی هستند، باید بتوانیم آن‌ها را شناسایی کنیم و اوضاع روانی آن‌ها را در فضای دانشگاه بهبود دهیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در نخستین کارگروه تخصصی کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی، حوزه فرهنگی و دانشجویی را مجموعه‌ای با مسؤولیت‌های خطیر توصیف کرد که نیازمند تلاش شبانه‌روزی است.

وی افزود: موضوع آسیب‌های اجتماعی از گذشته در فضای دانشگاهی کشور مطرح بوده است و این موضوعات با توجه به گسترش فضای مجازی و افزایش میزان مراجعه نسل جوان به این فضا، در دانشگاه‌ها در حال رشد است و این تحولات ما را به عنوان متولیان فرهنگی دانشگاه نگران می‌کند.

لاری افزود: از طرفی فضای مجازی فرصتی است تا جوانانی که در دانشگاه‌ها در دسترس ما هستند را به نوعی مراقبت و هدایت کرده از آن‌ها در برابر تهدید‌ها و معضلات اجتماعی محافظت کنیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی از دانشجویان قبل از زمانی که وارد دانشگاه شوند، دچار آسیب‌های اجتماعی هستند و تجربه‌های تلخی را در این خصوص داشته‌اند و ما باید تلاش بیشتری کنیم تا این دسته از دانشجویان را شناسایی کرده و مداخلات روان‌درمانی لازم را انجام داده و بتوانیم اوضاع روانی آن‌ها را در فضای دانشگاه بهبود دهیم.

وی گفت: نسلی که ما با آن سر و کار داریم نسل متفاوتی است به نحوی که تلاش دارد بیشترین بهره را از زندگی خود ببرد بر این اساس زبان صحبت و تعامل با این نسل از دانشجویان متفاوت است به نحوی که اگر این دسته از دانشجویان ایمان بیاورند رفتاری برایشان ضرر دارد ممکن است این رفتار را کنار بگذارد.

معاون وزیر بهداشت افزود: باید زبان و ادبیات صحبت با این نسل را فرا گرفت و علمی و منطقی با آن‌ها سخن گفت. باید تلاش کنیم با کمک کارشناسان و صاحب‌نظران در خصوص خطراتی که ممکن است در دوران دانشجویی آن‌ها را تهدید کند صحبت و آگاهی‌بخشی کنیم، زیرا بسیاری از دانشجویان نمی‌دانند چه خطراتی پیش روی آن‌ها قرار دارد و زمانی متوجه می‌شوند که شاید دچار لطمات روحی و روانی شده باشند.

وی به موضوع اعتبارات مالی به عنوان یکی از معضلات پیش‌رو اشاره کرد و گفت: از هم‌اکنون رایزنی‌های لازم برای جداسازی بودجه فرهنگی و دانشجویی از ردیف بودجه آموزش را آغاز کرده‌ایم و در تلاشیم تا با کمک گرفتن از تجارب همکاران وزارت علوم و دیگر نهاد‌ها و دستگاه‌ها، منابع مالی دیگری را خارج از بودجه فعلی که بسیار هم اندک است، جذب حوزه فرهنگی و دانشجویی کنیم.

لاری یادآور شد: البته نمکی وزیر بهداشت به ما قول مساعد جهت جداسازی بودجه فرهنگی و دانشجویی داده‌است و ما نیز به جد پیگیر تحقق این موضوع در بودجه سال آینده هستیم چرا که این اتفاق بخشی از مشکلات ما را در حوزه منابع مالی مرتفع می‌کند.

وی به موضوع اصلاح چارت‌های سازمانی متناسب با نیاز‌های امروز معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی اشاره کرد و گفت: در حال رایزنی با معاونت توسعه و مجموعه تحول اداری جهت اصلاح چارت‌های سازمانی هستیم و حسینی مشاور معاونت فرهنگی و دانشجویی مأموریت پیگیری این موضوع را بر عهده گرفته‌است.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: به دلیل اهمیتی که این موضوع دارد لازم است تیمی برای پیگیری و به نتیجه رساندن آن ایجاد شود و از معاونان فرهنگی و دانشجویی تقاضا دارم به ما کمک کنید تا با هم‌فکری و تشکیل تیمی منسجم، موضوعات «اصلاح ساختاری و تشکیلاتی» و «جداسازی ردیف بودجه و جذب منابع جدید مالی» را پیگیری کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار