کد خبر:۷۹۶۴۶۲

«دایان» موسیقی شهر‌ها را می‌خواند

سرپرست گروه موسیقی «دایان» در تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های این مجموعه موسیقایی از اجرای یک پروژه با موضوع موسیقی شهر‌های مختلف کشور خبر داد.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیاوش لطفی آهنگساز و سرپرست گروه موسیقی «دایان» درباره فعالیت‌های اخیرش توضیح داد: مجموعه «دایان» یک گروه کُر متشکل از صدای هشت هنرمند در قالب چهار صدای بم، بم تر، زیر و زیرتر است که عمده فعالیت‌های خود را مبتنی بر موسیقی فولک مناطق مختلف ایران متمرکز کرده اند. کما اینکه کلید واژه «دایان» نیز در مناطق غربی ایران به معنای مادران است که با موضوع چند صدایی گروه ما نزدیکی‌های فراوانی دارد.

وی ادامه داد: ما از چند وقت با تمرکز بر توانایی هنرمندان گروه و همچنین ایده‌هایی که در حوزه چند صدایی داشتیم تصمیم به تدوین و گردآوری چشم انداز‌هایی از شعر‌ها و موسیقی‌های مختلف شهر‌های کشور به عنوان بازخوانی متون موسیقایی گرفتیم که مبنای آن روی این تفکر بنیان گذاشته شده که یک شنونده پس از عبور از شهر‌ها شنونده چه نوع موسیقی است. ما در همین راستا مدتی است که پروژه‌ای را آغاز کردیم که در برگیرنده این بازآفرینی هاست که در قالب کنسرت‌های متعدد از روز ۱۷ آبان ماه پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

لطفی گفت: یکی از مهم‌ترین قطعه‌هایی که برای این پروژه نوشتم یک قرائت موسیقایی از شهر تهران با ذائقه‌های متفاوت مردم این شهر است که می‌توانم بگویم با توجه به پیچیدگی‌هایی که داشت نهایی کردن آن کار بسیار سختی بود، اما امیدوارم با توجه به توانایی اعضای گروه بتواند مورد توجه مخاطب قرار گیرد. به هرحال آنچه در پروژه جدید گروه «دایان» به شنوندگان ارائه خواهد شد یک گشت و گذار موسیقایی برای هر شهر است که فعلا عمده برنامه‌های ما را تشکیل می‌دهد.

این آهنگساز در بخش پایانی صحبت‌های خود بیان کرد: یکی دیگر از اهداف مهم گروه «دایان» گردآوری لالایی‌های مختلف مناطق مختلف ایران است که در قالب همان موضوع چندصدایی که به آن اشاره کردم جزو کار‌های مهم ماست و امیدوارم شرایط به گونه‌ای فراهم شود که روزی شاهد جمع آوری و اجرای کامل این پروژه در قالب‌های متفاوت باشیم که شنیدن آن برای هر مخاطبی می‌تواند حائز اهمیت باشد.
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار