کد خبر:۷۹۶۵۸۱

پیشنهاد روسیه برای تشکیل اوپک غلات

معاون نخست وزیر روسیه پیشنهاد تشکیل سازمان کشور‌های صادر کننده غلات شبیه اوپک را با هدف تضمین ثبات، بازار و حل مشکل گرسنگی جهانی مطرح کرده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، الکسی گوردیف، معاون نخست‌وزیر روسیه، پیشنهاد کرده است، برای حل مشکل گرسنگی در جهان سازمان کشور‌های صادر کننده غلات سازمانی شبیه به اوپک نفتی، تشکیل شود.

به گزارش راشاتودی، بنا به بیانیه گوردیف پیشنهاد تشکیل سازمان کشور‌های صادر کننده غلات همانند اوپک با هدف تضمین ثبات در بازار غلات جهان، ایجاد هماهنگی بیشتر در حوزه قیمت‌گذاری و حل مشکل گرسنگی در جهان مطرح شده است.

این پیشنهاد در دیدار گوردیف با جولیا کلوکنر وزیر غذا و کشاورزی آلمان مطرح شده است.

وزرای روسیه و آلمان در حاشیه برگزاری نمایشگاه بین‌المللی غذا و نوشیدنی در کلن آلمان با یکدیگر دیدار کرده‌اند.

بنا به گفته معاون نخست‌وزیر روسیه، کشور‌های صادر کننده غلات می‌تواند شامل روسیه، اتحادیه اروپا، آمریکا، کانادا، آرژانتین و دیگر کشور‌ها باشد.

گوردیف پیشنهاد کرده است که کشور‌های صادر کننده غلات در جهان در طول برگزاری نمایشگاه «هسته سبز» در برلین در این زمینه با یکدیگر گفتگو کنند.

طی ۵ سال گذشته تولید محصول کشاورزی روسیه ۲۰ درصد افزایش یافت

پیش‌بینی می‌شود تولید غلات در این کشور طی سال جاری با ۵ درصد افزایش نسبت به سال گذشته به ۱۱۸ میلیون تن برسد که ۷۸ میلیون تن آن مربوط به برداشت گندم است.

روسیه توانسته است طی سال‌های گذشته نیمی از بازار گندم جهان را به دست گرفته و به بزرگترین صادر کننده غلات در جهان تبدیل شود.

از دهه ۲۰۰۰ میلادی تاکنون سهم روسیه از بازار جهانی گندم ۴ برابر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار