کد خبر:۷۹۷۰۸۵

آغاز عملیات ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی مسکن تا پایان سال

وزیر راه و شهرسازی از آغاز عملیات اجرایی ۱۸۰ هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسکن خبر داد و گفت: مالکان واحد‌های مسکونی مراعات مستاجران را انجام دهند و این رابطه به‌صورت دوطرفه باشد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران از روند روبه‌رشد طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسکن خبر داد و گفت: مهم‌ترین گام در این خصوص، انجام نیازسنجی در استان‌های مختلف بود تا بر اساس میزان تقاضایی که از آمار‌های درست و قابل استناد استخراج می‌شود، بتوانیم برنامه را برای هر شهر در قالب یک سامانه تعریف و تبیین کنیم.

*عملیات اجرایی ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی آغاز شده است

وی با اشاره به اینکه این مرحله پشت سر گذاشته شده است و اکنون در مرحله تدقیق نهایی آمار هستیم، افزود: عملیات اجرایی بیش از ۱۸۰ هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسکن آغاز شده و این تعداد یا در مرحله آماده‌سازی زمین و یا در مرحله آغاز و احداث ساختمان هستند.

*آغاز عملیات ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی مسکن تا پایان سال

اسلامی خاطرنشان کرد: با همکاری دستگاه‌ها و ظرفیت‌های گوناگونی که می‌توانند به مدد پروژه اقدام ملی تولید و عرضه مسکن بشتابند تا پایان سال جاری عملیات اجرایی تمامی۴۰۰ هزار واحد مسکونی این طرح آغاز شود؛ به این امید و تاکید برنامه‌ای که تا پایان سال ۱۳۹۹ این پروژه‌ها به ثمر برسد.

*طرح تخفیف مالیاتی مالکان منصف به مجلس فرستاده شده است

وی در پاسخ به سوالی در خصوص اقدامات و تمهیدات وزارت راه و شهرسازی در خصوص مستاجران نیز گفت: پاسخ روشنی که ما همواره داده ایم این است که مالکان واحد‌های مسکونی مراعات مستاجران را انجام دهند و این رابطه به‌صورت دوطرفه باشد؛ کار مهمی که ما در این خصوص انجام داده‌ایم، تدوین طرح تخفیف مالیاتی برای مالکان و صاحبان واحد‌های است که این مهم را انجام می‌دهند و رعایت حال مستاجران را می‌کنند؛ این طرح در دولت تصویب شده و به مجلس فرستاده شده است تا اصلاحیه آن صورت گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار