کد خبر:۷۹۸۷۱۰
بر اساس رتبه بندی تایمز اعلام شد

درخشش ۳۳ دانشگاه ایرانی در میان هزار دانشگاه برتر مهندسی دنیا

۳۳ دانشگاه کشورمان در میان هزار دانشگاه برتر دنیا بر اساس رتبه بندی موضوعی تایمز در گروه مهندسی و فناوری قرار گرفتند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رتبه بندی دانشگاه‌های جهان ۲۰۲۰ نظام رتبه بندی بین المللی تایمز با موضوعات مهندسی و فناوری منتشر شد.

رتبه بندی دانشگاه‌های جهانی آموزش عالی ۲۰۲۰ برای موضوع مهندسی و فناوری از همان شاخص‌های عملکردی معتبر و دقیق رتبه بندی دانشگاه‌های جهانی استفاده می‌کند، اما مجدداً متناسب با رشته‌های خاص مورد سنجش قرار گرفته است.

یک هزار و ۸ دانشگاه در علوم مهندسی و فناوری بررسی شده اند.

این فهرست دانشگاه‌هایی را نشان می‌دهد که در رشته‌های مهندسی عمومی، مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی مکانیک و هوافضا، مهندسی عمران و مهندسی شیمی پیشرو هستند.

جدول امسال گسترش یافته است و شامل یک هزار و ۸ دانشگاه است. سال گذشته ۹۰۳ دانشگاه در فهرست بودند.

انستیتوی فناوری کالیفرنیا و دانشگاه استنفورد مشترکا مقام اول را کسب کرده اند و به ترتیب از مقام‌های چهارم و دوم سال گذشته بالاتر رفته اند. دانشگاه کمبریج و دانشگاه هاروارد در رتبه سوم مشترک هستند و دانشگاه آکسفورد از اول به پنجم سقوط کرده است.

در خارج از انگلستان و ایالات متحده، انستیتو فناوری زوریخ ETH سوئیس به رتبه هشتم صعود کرده است. بالاترین رتبه دانشگاه آسیا متعلق به دانشگاه ملی سنگاپور است که در رده دوازدهم قرار دارد و پس از آن دانشگاه پکن چین در رده سیزدهم دنیا قرار دارد.

۳۳ دانشگاه ایرانی در این رتبه بندی حضور دارند که بالاترین رتبه دانشگاه‌های ایرانی متعلق به دانشگاه تهران با رتبه ۲۰۱ - ۲۰۵ است.

جدول رتبه دانشگاه‌های ایرانی در رده بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۰ (مهندسی و فناوری)
 
درخشش ۳۳ دانشگاه ایرانی در میان هزار دانشگاه برتر مهندسی دنیا

به این ترتیب ۳۳ دانشگاه ایرانی در جمع یک هزار و ۸ دانشگاه برتر دنیا در رتبه بندی موضوعی ۲۰۲۰ تایمز در گروه مهندسی و فناوری قرار گرفته اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار