مطالعات نشان میدهد ترکیبات موجود در چای میتواند با حفظ تواناییهای شناختی و پیشگیری از زوال شناختی مرتبط باشد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان دانشگاه «تسینگ هوآ» چین عنوان میکنند چای نه تنها تقویت کننده انرژی و آرامش دهنده است بلکه مهارتهای شناختی و سلامت مغز را هم بهبود میبخشد. نوشیدن چای دم کرده در منطقه آسیا بسیار متداول است.
«جونهوآ لی» سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: ما در مطالعه مان به طورجامع به بررسی تاثیرات نوشیدن چای بر مغز در سطح جهانی و منطقهای پرداختیم و اولین نتایج ما حاکی از تاثیر مثبت نوشیدن چای بر ساختار مغز در سازماندهی کارآمدتر شبکه ارتباطات مغزی است.
محققان همچنین دریافتند چای به پیشگیری از آلزایمر هم کمک میکند.