آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۹۰۲۶
رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان:

برگزاری نمایشگاه هسته‌ای در محافل دانشگاهی باعث شناسایی نیرو‌های ارزشی در دانشگاه‌ها می‌شود

رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: برگزاری نمایشگاه هسته‌ای در محافل دانشگاهی ضمن ایجاد ارتباط قوی‌تر بین صنعت و دانشگاه، باعث شناسایی نیرو‌های ارزشی و متخصص در دانشگاه‌ها می‌شود.

به گزارش
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چهل و هشتمین نمایشگاه تخصصی دستاورد‌های صنعت هسته‌ای کشور که با همکاری دانشگاه شهید باهنر کرمان و با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی در تالار وحدت این دانشگاه در حال برگزاری است.

محمدعلی طاهر، رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان در این آئین با بیان تسلیت به مناسبت ایام اربعین حسینی گفت: دانشگاه شهید باهنر کرمان پس از گذشت بیش از چهل سال از عمر بابرکتش مفتخر است و به خود می‌بالد که میزبان دانشمندان، استادان و فرهیختگانی است که همواره در تلاش‌اند با افزودن دانش و آگاهی‌های خود و با همراه شدن با آخرین دستاورد‌های علمی و مهارت‌های نوین، سکان آموزش و پژوهش را باقوت و قدرت در دست گیرند و دانشجویانی را پرورش دهند که حرفی برای گفتن داشته و منشا آثاری خوب و آینده‌ای روشن در جامعه باشند.

رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان تصریح کرد: بدون شک تکنولوژی هسته‌ای، در دنیای امروز که به مرز پایانی انرژی‌های دست‌نیافتنی و فسیلی مثل نفت و گاز رسیده است، از زیربنایی‌ترین فن‌آوری‌های هزاره سوم محسوب می‌شود.

طاهر گفت: چهل و هشتمین نمایشگاه تخصصی دستاورد‌های صنعت هسته‌ای کشور از سوی سازمان انرژی اتمی با همکاری دانشگاه شهید باهنر کرمان، در سه بخش کلی «مرور چرخه سوخت هسته‌ای»، «نیروگاهی» و «کاربرد‌های صنعت هسته‌ای در صنایع مختلف» افتتاح شد.

به گفته وی، برگزاری نمایشگاه‌های این‌چنینی در محافل دانشگاهی، ضمن ایجاد ارتباط قوی‌تر بین صنعت و دانشگاه، باعث شناسایی نیرو‌های ارزشی و متخصص در دانشگاه‌ها می‌شود.

رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران، امروزه، با اتکا به دانشِ متخصصان و دانشمندان خود به یکی از کشور‌های دارنده فناوری و دانش هسته‌ای پیشرفته تبدیل‌شده است و درواقع دستاورد‌های هسته‌ای یکی از بزرگ‌ترین افتخارات نظام جمهوری اسلامی است که تبیین این دستاورد‌ها در حوزه‌های مختلف به‌صورت خاص ضروری به نظر می‌رسد.

طاهر گفت: مرور کلی موفقیت‌های ایران اسلامی در حوزه‌های مختلف هسته‌ای مانند رآکتور‌های هسته‌ای تولید نیرو؛ تولید سوخت هسته‌ای؛ پرتوفرآوری گاما؛ غنی‌سازی اورانیوم؛ نیروگاه‌های اتمی و تحقیقاتی؛ ساخت سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته و مبارزه با آفات؛ کاربرد‌های هسته‌ای در پزشکی مانند رادیوایزوتوپ‌ها و رادیو دارو‌های تولیدشده؛ در بخش کشاورزی و ... بیانگر تلاش نخبگان ایرانی و صبر و استقامت ملت ایران و رهنمود‌های مقتدرانه رهبر معظم انقلاب بوده و هست و خواهد بود، با اذعان به این امر که انواع تحریم‌های خارجی که بی‌رحمانه بر ملت ما تحمیل‌شده؛ نه‌تن‌ها جلوی این پیشرفت‌ها را نگرفته است بلکه ایران توانا و مقتدر، همچنان سرافراز و سربلند به تلاش‌های خود ادامه می‌دهد تا جائی‌که اهداف ترسیم‌شده در سند چشم‌انداز، تمام و کمال تحقق یابد.

چهل و هشتمین نمایشگاه تخصصی دستاورد‌های صنعت هسته‌ای کشور
رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه آگاهی سازی عمومی نسبت به دانش بومی صنعت هسته‌ای و معرفی آن به‌عنوان یک تکنولوژی مفید در زندگی مردم و دسترسی سریع و راحت جامعه دانشگاهیان به چکیده آخرین دستاورد‌های کشور در این صنعت است.

وی افزود: رفع ابهام درزمینهٔ فعالیت‌های هسته‌ای در کشور، چه به لحاظ ایمنی و زیستی محیطی و چه به لحاظ سیاسی جهت خنثی‌سازی تبلیغات منفی دشمنان، ایجاد علاقه‌مندی و جذب کارشناسان، محققین و متخصصین دانشگاهی و نخبه‌ها، تقویت خودباوری و غرور ملی از طریق مشاهده عینی و معرفی کاربرد‌های جنبی این صنعت به‌ویژه در کشاورزی و پزشکی از دیگر اهداف این نمایشگاه است.

طاهر، نو بودن این صنعت در داخل کشور و عدم آگاهی مناسب نسبت به آن، محدود بودن فضای اطلاع‌رسانی در رابطه با جزئیات این صنعت در سطح دنیا، ارائه دستاورد‌ها به‌صورت عینی، بومی بودن این دستاوردها، به‌ویژه در بخش چرخه سوخت و آب‌سنگین، محق بودن مردم به جهت حمایت‌های گسترده و همه‌جانبه از دستیابی به این دانش ارزشمند به‌عنوان مهم‌ترین عامل ایستادگی و موفقیت در برابر فشار‌های سیاسی خارجی، را از ضرورت‌های برگزاری نمایشگاه‌های هسته‌ای در سطح کشور برشمرد.

گفتنی است، چهل و هشتمین نمایشگاه تخصصی دستاورد‌های صنعت هسته‌ای کشور تا اول آبان‌ماه سال جاری در دانشگاه شهید باهنر کرمان برای بازدید عموم برپاست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار