کد خبر:۸۰۱۰۲۲

معاون وزیر راه خبر داد: ۲۰۰۰ پروژه بازآفرینی شهری معطل بودجه

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که ۲۰۰۰ پروژه بازآفرینی در کشور در دست انجام است، گفت: این پروژه‌ها معطل بودجه است و اگر این بودجه ظرف هفته‌های آینده تخصیص نیابد، فاجعه است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت راه و شهرسازی، سیدمحمد پژمان دلیل بخشی از کندی پروژه‌های بازآفرینی را نهایی نشدن موافقت‌نامه با سازمان برنامه و بودجه خواند و با اشاره به اینکه هم اکنون دو هزار پروژه بازآفرینی در کشور در انتظار دریافت بودجه هستند، عدم اختصاص بودجه بازآفرینی در هفته‌های آینده را به‌منزله فاجعه‌ای در این بخش خواند.

سیدمحمد پژمان، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: برای جذب بودجه بازآفرینی باید نخست موافقت‌نامه‌ای میان شرکت بازآفرینی و سازمان برنامه و بودجه مبادله شود که برای مبادله این موافقت‌نامه چندین ماه با سازمان برنامه و بودجه در رفت و آمدیم.

۲۰۰۰ پروژه بازآفرینی در کشور در دست انجام داریم و اگر این بودجه ظرف هفته‌های آینده تخصیص نیابد فاجعه است.

وی افزود: اگر این توافقنامه زودتر مبادله شود، سازمان برنامه و برنامه کشور، بودجه را تخصیص می‌دهد و یا ما درخواست تخصیص بودجه را می‌دهیم؛ البته ما در شرکت بازآفرینی شهری ایران درخواست تخصیص بودجه را به این سازمان داده‌ایم.

معاون وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: سال گذشته نیز درخواست ما از سازمان برنامه این بود که مدت‌زمان موافقت‌نامه را دوساله در نظر بگیرند؛ زیرا معتقد بودیم اختصاص این حجم از بودجه در طول چند ماه دشوار است که متاسفانه این امر محقق نشد.

پژمان با اشاره به اینکه هماهنگی نهایی موافقت‌نامه میان دو دستگاه انجام شده است، ابراز امیدواری کرد، موافقت‌نامه به زودی امضاء شود و کل بودجه بازآفرینی تخصیص پیدا کند.

وی با اشاره به این‌که دو هزار پروژه بازآفرینی در کشور در دست انجام داریم که برای تکمیل در انتظار بودجه هستند، گفت: اگر این بودجه ظرف هفته‌های آینده تخصیص نیابد فاجعه است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، بازآفرینی را همچنان فعال خواند و تصریح کرد: اگرچه در برخی از استان‌ها تسهیلات ارزان‌قیمت بازآفرینی با استقبال مردم همراه نشده، اما تقریبا تمام سهمیه تسهیلات یعنی ۲۰ هزار نفر را به بانک معرفی کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه بازآفرینی همچنان با قوت دنبال می‌شود، یکی از علل کندی طرح‌های بازآفرینی در کشور را تاخیر سازمان برنامه و بودجه در نهایی کردن موافقت‌نامه و تخصیص نیافتن بودجه بازآفرینی برشمرد و ابراز امیدواری کرد: با توجه به جدیت و منابعی که در بحث بازآفرینی وجود دارد، موافقت‌نامه سریع‌تر نهایی و اجرایی شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار