آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۱۵۲۶

مسئول کُرد: آماده پیوستن به ارتش سوریه هستیم

رئیس کمیسیون اجرایی نهاد موسوم به «شورای دموکراتیک سوریه» گفت که آماده پیوستن به ارتش سوریه هستند، ولی ابتدا باید با دولت سوریه مذاکره کنند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «الهام احمد» رئیس کمیسیون اجرایی نهاد موسوم به «شورای دموکراتیک سوریه» درباره پیوستن به ارتش سوریه اظهاراتی مطرح کرد.

شورای دموکراتیک، شاخه سیاسی شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیرو‌های دموکراتیک سوریه» است. این گروه پیشتر تحت حمایت آمریکا قرار داشت، ولی به محض آغاز تجاوز نظامی ترکیه به شمال سوریه، آمریکا دست از حمایت آنان برداشت و عناصر این گروه، سراغ دولت سوریه رفتند.

احمد به خبرگزاری اسپوتینک گفت که «ما آماده پیوستن به ارتش سوریه هستیم، ولی پس از اینکه سازماندهی مجدد شد و تغییراتی در آن صورت گرفت».

وی ادامه داد: «اگر با دولت سوریه درباره اداره منطقه، به توافق برسیم، در آن زمان، بله. آماده پیوستن به ارتش سوریه خواهیم بود».

این مسئول کُرد در عین حال گفت که این مسئله «در یک ساعت رخ نمی‌دهد»؛ بلکه باید در وهله نخست با دمشق وارد مذاکره شد.

احمد با بیان اینکه شبه‌نظامیان کُرد در بیانیه وزارت دفاع سوریه، مجرم خطاب شده بودند، تصریح کرد که آنان بر این باورند که «باید با هم (کُرد‌ها و دولت سوریه) بنشینیم و بر سر چگونگی ادغام با یکدیگر به توافق برسیم».

وی در پایان افزود که نباید این گونه باشد که ارتش سوریه به شبه‌نظامیان کُرد بگوید «به ما ملحق شوید»؛ گویا «ما فراری هستیم».

وزارت دفاع سوریه پنجشنبه (روز گذشته) به نیرو‌های دموکراتیک سوریه پیشنهاد کرد که برای مقابله با تجاوز ترکیه به خاک سوریه، با ارتش سوریه همراه شوند.

در بیانیه وزارت دفاع سوریه عنوان شد که هدف فرماندهی کل ارتش و نیرو‌های مسلح از طرح این دعوت، مقابله با تجاوز ترکیه است که خاک سوریه را تهدید می‌کند.

در بیانیه مذکور تصریح شده است که «ما در سوریه با یک دشمن روبرو هستیم و باید با ملت یکپارچه سوریه –چه عرب و چه کُرد- برای بازپس‌گیری وجب به وجب خاک سوریه خون بدهیم».

شبه نظامیان کرد هرچند پیش از این برای پیوستن به ارتش اعلام آمادگی کرده‌اند، اما در عمل برای انجام این اقدام شرط گذاشته‌اند.

«مصطفی بالی» رئیس مرکز اطلاع رسانی نیرو‌های دموکراتیک سوریه گفت که «ما در نیرو‌های دموکراتیک سوریه معتقدیم که نیاز به یک راه حل سیاسی وجود دارد که از طریق آن مردم سوریه و همه اعضای آن بتوانند با یکدیگر آشتی کنند. پس از آن ما برای پذیرش همه تصمیمات موجود آماده‌ایم».

ترکیه ۲۵ مهرماه به بهانه عقب راندن شبه نظامیان کُرد سوریه از مناطق مرزی الرقه والحسکه سوریه و ایجاد به اصطلاح منطقه امن در این مناطق، عملیات نظامی موسوم به «چشمه صلح» را در شمال سوریه آغاز کرد.

پس از گذشت یک هفته از آغاز حملات، توافق آتش‌بسی میان ترکیه و آمریکا به توقف موقت درگیری‌ها منجر شد.

دولت ترکیه در آستانه تمام شدن مهلت پنج روزه آتش بس ترکیه با کُرد‌ها در مناطق شمال شرقی رودخانه فرات، از توافق سوچی با دولت روسیه جهت پایان دادن به عملیات نظامی خبر داد.

بر اساس این توافق ۱۰ بندی، دو طرف بر تعهدشان برای حفظ تمامیت ارضی سوریه و محافظت از امنیت ترکیه تأکید کردند و طبق این توافق وضعیت فعلی ایجاد شده در منطقه عملیات که تل‌أبیض و رأس العین تا عمق ۳۲ کیلومتری را تحت پوشش قرار می‌دهد، حفظ خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار