روايت كوثري از تجمع دانشجويان مقابل مجلس
اسماعيل كوثري در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به طرح «تقويت موسسات آموزشي غير انتفاعي و غير دولتي» در مجلس اظهار داشت: اين طرح با همين عنوان و در راستاي تقويت موسسات غير دولتي و غيرانتفاعي ارائه شد كه در سال 87 نيز اين موضوع مورد توجه قرار گرفت، اما به دلايلي كنار گذاشته شد تا اينكه در هفته هاي پيش مجددا در مجلس مطرح شد.
وي با اشاره به اينكه اين طرح شامل موسسات غير دولتي در سراسر كشور مي شود، افزود: متاسفانه عده اي با نقشه قبلي اين طرح را از مسير واقعي خود خارج كرده و بحث وقف اموال دانشگاه آزاد را در آن گنجاندند.
نايب رئيس كميسيون امنيت ملي با بيان اين مطلب كه اين طرح قبل از آن كه در كميسيون مربوطه مورد بررسي قرار گيرد يك باره در صحن مطرح شد، اظهار داشت: همين امر، اشكال اساسي را به اين طرح وارد كرد و عده اي تلاش كردند اين طرح را به عنوان مورد خاص در صحن مطرح كنند.
کوثري با تاكيد بر اينكه عدهاي سعي داشتند با ارائه اين طرح مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي كه در خصوص دانشگاه آزاد بيان شده بود را حذف كنند، گفت: برخي از نمايندگان امضا كننده اين طرح معتقد بودند كه متوجه قضيه دانشگاه آزاد در اين طرح نشده و بيشترين موضوع مدنظرشان موسسات غير دولتي بوده است.
وي با اشاره به اينكه متاسفانه طراحان طرح وقف اموال دانشگاه آزاد با نمايندگان رايزني كرده و آنان را به تصويب طرح راضي كرده بودند، اظهار داشت: اين در حالي است كه نمايندگان به كل قضيه آگاه نبوده و نمي دانستند تلاش برخي براي وقف اموال دانشگاه آزاد، زير سوال بردن مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي است.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس افزود: اين نمايندگان اظهار داشتند که با بحث وقف اموال دانشگاه آزاد موافق نبودند و صرفا دچار شبهه در اين امر شده اند.
نايب رئيس كميسيون امنيت ملي در ادامه در خصوص تجمع دانشجويان در اعتراض به تصويب طرح وقف اموال دانشگاه آزاد گفت: اقدام دانشجويان در اين راستا اقدامي پسنديده و درست بود، اما متاسفانه اعتراض و تجمع آنان به درستي كنترل نشد و منجر به سردادن شعارهاي غيراخلاقي شد.
كوثري در خصوص صحت اين موضوع که عده اي از نمايندگان به دانشجويان معترض به طرح وقف اموال بيت المال توهين كرده و آنها را وامدار دولت دانسته بودند، گفت: در كل، اقدام دانشجويان درست بود، اما شعارهاي ركيكي که از سوي عده اي قليل نسبت به مجلس و نمايندگان داده شد، قابل قبول نيست.
وي ادامه داد: اگر بحث وقف دانشگاه آزاد در موضوع تقويت موسسات آموزش غير انتفاعي و غير دولتي مطرح نمي شد، شاهد اعتراض و شعارها و حرف هاي غير اخلاقي عضو فراكسيون اصولگرايان تصريح كرد: ما همان طور كه اقدام دانشجويان را در اعتراض به وقف اموال دانشگاه آزاد درست مي دانيم، به همان نسبت اقدام افرادي را كه منجر به سردادن شعارهاي ناپسند شده اند، قبول نداريم.
كوثري در خصوص اينكه آيا مي توان صحبت هاي برخي نمايندگان را كه پس از اعتراض دانشجويان مطرح شد را به رقابت هاي انتخاباتي سال 92 ارتباط دهيم، خاطرنشان كرد: مطرح شدن بحث وقف اموال دانشگاه آزاد ربطي به اين موضوع ندارد و نمايندگاني كه با امضاي اين طرح موافقت كرده اند، اظهار داشته اند كه فكر نمي كردند در اين طرح مسئله دانشگاه آزاد تنها لحاظ شده باشد.
نايب رئيس كميسيون امنيت ملي تاكيد كرد: اگر كار دانشجويان براي خدا بوده نبايد از برخي اظهارنظرها بترسند.
وي در خصوص شكايت نمايندگان از دانشجويان نيز گفت: اعتراض به هر مسئله اي حق نمايندگان است و نبايد نسبت به اين موضوع اشكال و ايرادي وارد شود؛ البته تا آنجايي كه اطلاع دارم نمايندگان شكايت هاي خود را از تشكل هاي دانشجويي پس گرفته اند.
كوثري در پاسخ به اين پرسش كه آيا لفظ شكايت نمايندگان از دانشجويان درست است يا نه تصريح كرد: بايد در هدايت تجمع و دقت بيشتري صورت مي گرفت؛ اينكه عده اي دانشجو در اعتراض به يک مسئله دور هم جمع شده اند اقدامي پسنديده است، اما حرف هاي نامربوط برخي افراد اصلا قابل قبول نيست.
نايب رئيس كميسيون امنيت ملي در پاسخ به اين پرسش كه «چرا دانشجويان بايد تاوان بي حرمتي عده اي به مجلس و نمايندگان آن را، در اين تجمع دانشجويي پس دهند؟»، خاطرنشان كرد: سردمداران و جلوداران تجمع بايد اين اقدام انحرافي را كنترل مي كردند.
وي در خصوص شكايت نمايندگان از هيئت رئيسه مجلس به كميسيون اصل 90 نيز گفت: ما در اين قضيه ارائه طرحي را داشتيم و نسبت به اقدام هيئت رئيسه شكايت كرديم.
كوثري در خصوص اين مسئله كه آيا احتمال دارد شكايت نمايندگان از هيئت رئيسه منجر به استيضاح برخي از اعضاي هيئت رئيسه شود، گفت: هنوز اين مسئله مشخص نيست و بايد كميسيون اصل 90 مجلس آن را بررسي كرده و به نتيجه برساند./انتهاي پيام/