کد خبر:۸۰۲۴۳۶
یادداشت دانشجویی |

ابوبکر بغدادی و fatf مسئله این است!

رئیس دولت آمریکا چهار سال پیش با شعار‌های عامه پسندانه روی کار آمد، او حالا با موجی از انتقاد‌ها رو به روست که به او یادآوری می‌کند که دروغ‌گو است...

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-مهدی طرفی؛* در دنیای سیاست معجزه‌ای وجود دارد که جاهل را عاقل می‌کند، تنبل را زرنگ، خسته را فعال و قاتل را دل رحم می‌کند و شاید راستگو را کذاب؛ نام آن معجزه انتخابات است. تجربه نشان داده، گا‌ها اگر آن به سلامت گذرانده شد، بجای عمل به وعده، چهار سال فکر می‌کنند تا آن چند ماه منتهی به روز موعود را چه طور بگذراند. ظاهرا این موضوع غرب و شرق و مسلمان و غیر مسلمان نمی‌شناسد، عادت نحسی شده که در جهان را فراگرفته است...

رئیس دولت آمریکا چهار سال پیش با شعار‌های عامه پسندانه روی کار آمد، او حالا با موجی از انتقاد‌ها رو به روست که به او یادآوری می‌کند که دروغ گو است وعده‌ها و سخنان متناقض آن نود درجه رسانه‌های جهان شده که تکرار زیاد آن باعث شده است از تیتر یک به دو تبدیل شود، چون امری رایج شده است!
 
روز‌های اخیر تاجر گاوچران، سناریو تکراری هم‌کیشان خود را تکرار کرد، نابودی ابوبکر البغدادی همان جانی ملعونی که حاصل پیوند نامشروع و نحس سعودی و آمریکا بود، همان سگ هاری که خاری در چشم والدینش شد، حالا برای آخرین استفاده خبرمرگش را منتشر می‌کنند.
 
تا خونش سند آزادگی و رای آوری مردی شود که دستانش تا آرنج آغشته به خون هزاران انسان بی گناه است. او فریاد می‌زند که برای هلاکت او فقط سگی آسیب دید که آن را دادیم معالجه کنند. البته کاری به صحت ادعای مرد کذاب ندارم، اما جناب پرزیدنت، برای غلظت تاثیرگذاری خون بغدادی خون‌های زیادی هزینه شد تا او به این درجه از تنفر برسد، لطفا با اعمال سخیفتان ارزش آن خون‌ها را پایین نیاورید، که آه مردمان زیادی پشت آن خون هاست، نشوی مثل آن معمار که خانه اش را با خشت‌های طلا ساخت و در آخر آن منزل را به قیمت خشت گلی فروخت. خانه مطلا را باید با قیمت فروخت حتی اگر طلایش دزدی باشد در غیر این صورت این ارزش طلاست که کم پنداشته می‌شود..

در ایران هم سه چهار ماه مانده تا انتخابات مجلس، پروژه‌هایی لازم است تا بجای حرف‌ها و برنامه‌های نداشته مطرح شود، شش سال پیش چرخاندن همزمان سانتریفیوژ و اقتصاد بهانه رای آوری شد، چهار سال پیش لیست امید را به بهانه نابود نشدن برجام تبلیغ کردند و توجیه ناکارآمدی را ویرانی دولت قبل دانستند، دو سال پیش دیوار کشی‌های خیابانی و کنسرت و... را مهمتر از اشتغال و درآمد سرشار نمایاندند، و مردم به آن درخت چهرساله، امید بستند تا میوه بدهد، الان در کنار موسیقی و ورود زنان به ورزشگاه و ترساندن از جناح رقیب، fatf را علت نافرجام شدن برجام دانستند، توافقی که قرار بود همه تحریم‌ها را لغو کند امروز خود عامل شدید‌ترین تحریم‌ها شده است و fatf که با درایت مجمع تشخیص و روشنگری دلسوزان و دانشجویان انقلابی از دستور کار خارج شده بود، به نظر بازی برد، برد دیگری شده است، بازی از جنس انتخابات و ماله کشی.
 
به‌جای اینکه علت خسارت محض در برجام را در رفتار و عملکرد خود جست و جو کنند با وعده‌ای نسیه قصد کردند با سیلی گونه‌های خود را سرخ کنند، یک روز به رهبری نسبت ناروا می‌زنند و روز دیگر عامل عدم توفیق برجام را امضا نشدن fatf می‌دانند، احتمالا، چون از عدم امضای آن اطمینان دارند، در ایام انتخابات جوری وانمود می‌کنند که برجام همان سند نجات بود اگر می‌گذاشتند fatf امضا شود و انگشت‌های اشاره را به سمت حاکمیت دراز می‌کنند...

در این بین، علاوه بر اجتناب از دو قطبی‌های کاذب که جز دشمن و جریانات واگرا با نظام کسی را خوشحال نمی‌کند، نیاز به حفظ وحدت در بین همه جریانات فکری انقلاب و گفتگو در جهت پیشبرد اهداف انقلاب احساس می‌شود.

دلسوزان انقلاب بیش از هر زمانی در ایام پیشرو لازم است روشنگری کردند، نگذارند به بهانه‌های انتخاباتی اصل را فرع و فرع را اصل جلوه داده شود.

جهاد روشنگری در رابطه با fatf و موضوعات مشابه باید روز به روز در بین توده‌های مردم فراگیر‌تر شود.
 
*مهدی طرفی-فعال دانشجویی استان خوزستان
انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار