کد خبر:۸۰۲۷۸۶

مصرف روزانه امگا ۳ خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می‌دهد

یک مطالعه متاآنالیز تایید می‌کند که مصرف روزانه مکمل امگا ۳ خطر ابتلا به بیشتر بیماری‌های قلبی و عروقی حتی حملات قلبی و مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اسید‌های چرب امگا ۳ برای سلامت انسان ضروری تشخیص داده شده‌اند، اما بدن قادر به تولید آن‌ها نیست و بنابراین لازم است از طریق منابع غذایی مانند روغن ماهی از جمله ماهی سالمون و تن -- گیاهان و مغز خشکبار و مکمل‌های غذایی تامین شود.

این مطالعه جدید حاوی بزرگترین و جدیدترین داده‌هایی است که به بررسی ارتباط میان مصرف مکمل روغن ماهی و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی پرداخته است. محققان در این مطالعه داده‌های ۱۳ آزمایش را در سرتاسر جهان در خصوص ۱۲۰ هزار فرد بالغ مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. این مطالعه نشان می‌دهد افرادی که روزانه ۸۴۰ میلی گرم از مکمل‌های امگا ۳ دریایی مصرف کرده‌اند، موفق شده‌اند خطر ابتلا به بیشتر موارد بیماری‌های قلبی عروقی از جمله سکته قلبی، مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش دهند. این مطالعه همچنین نشان می‌دهد که هر چه دوز مصرفی مکمل‌های امگا ۳ بیشتر باشد، فواید قلبی و عروقی بیشتری ارائه می‌دهد.

انواع مختلف ماهی هم می‌تواند مقدار زیادی امگا ۳ را در رژیم غذایی معمول ما فراهم کند. ماهی‌های روغنی مانند شاه ماهی، ماهی قزل آلا، ساردین و ​​ماهی خال مخالی به طور طبیعی مملو از اسید‌های چرب امگا ۳ بسیار بالایی هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار