محققان میگویند پیروی از یک رژیم غذایی مناسب میتواند به کاهش علائم افسردگی کمک کند و در این زمینه مصرف غذاهای سالمتر بسیار مفید است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان استرالیایی میگویند اگر افرادی که در آستانه ابتلا به افسردگی هستند مواد غذایی سالم و به خصوص میوه و سبزیجات مصرف کنند، میتوانند با این مشکل روانی به شکلی بهتر مقابله کنند و هزینههای درمان خود را هم کاهش دهند.
در عین حال افراد در آستانه ابتلا به افسردگی باید مصرف غذاهای به شدت فرآوری شده را نیز کاهش دهند و تلاش کنند تا حد امکان غذاهای طبیعی مصرف کنند. البته رعایت این نکات به بهبود شرایطی که به افسردگی حاد مبتلا هستند نیز کمک میکند.
بررسی که بر روی یک گروه داوطلب ۷۶ نفره مبتلا به افسردگی صورت گرفته این موضوع را ثابت کرده است. بر همین اساس مصرف میوه و سبزی فرآوری نشده، غلات عادی و حتی ماهی میتواند شرایط افراد افسرده را بهتر کند.
از جمله مواد غذایی مفید دیگر برای افراد افسرده میتوان به انواع آجیل، روغن زیتون، زردچوبه و دارچین اشاره کرد. در عین حال مصرف کربوهیدراتهای تصفیه شده، قندها، گوشتهای چرب یا فرآوری شده و نوشیدنیهای گازدار و غیرطبیعی برای افراد افسرده مضر است.