
به روز رسانی تجهیزات، اولین دغدغه جامعه رادیولوژیست
رئیس انجمن رادیولوژی ایران گفت: از نظر تعداد دستگاههای رادیولوژی تامین هستیم، اما از نظر نگهداری و به روز رسانی اگر بودجهای در نظر گرفته نشود در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دبیرخانه انجمن رادیولوژی ایران، جلال جلال شکوهی در حاشیه برگزاری همایش روز جهانی رادیولوژی (جشن اشعه ایکس) و تقدیر از پزشکان رادیولوژیست جانباز دفاع مقدس در هتل ارم با اشاره به فعالیت ٢٩٠٠ رادیولوژیست ثبت نام شده در انجمن گفت: پیش بینی میکنیم تا سال١٤٠٠ چهار هزار رادیولوژیست در کشور داشته باشیم.
وی به فعالیت٢٤انجمن استانی رادیولوژی تحت نظر انجمن مرکزی گفت:اعتراض به تعرفهها، دخالت رشتههای دیگر پزشکی در رادیولوژی و برخی مشکلات رفاهی از جمله گلایههای این قشر بود که با همکاری وزارت بهداشت تا حدودی این مشکلات حل شده است.
جلال شکوهی درباره به روز شدن دانش متخصصان رادیولوژی در کشور گفت:برگزاری کلاسهای آموزشی، همایشها و ایجاد فرصتهای آموزشی در خارج از کشور سبب شده تا متخصصان این رشته همگام با علم روز رادیولوژی حرکت کنند به گونهای که توان متخصصان ایرانی رادیولوژی رتبه اول منطقه را دارد.
وی گفت:با توجه به اینکه ١٢٤سال پیش در چنین روزی اشعه ایکس کشف شد امروز روز جهانی رادیولوژی نام گرفته و محور جهانی تصویربرداری در صدمات ورزشی برجسته شده است.
او افزود: در ایران نیز بهمراه گرامیداشت این روز آموزش درباره غربالگری جنین در سه ماهه اول و رادیولوژی عضلات و مفاصل را داریم.
رئیس انجمن رادیولوژی ایران درباره مضرات رادیولوژی نیز گفت:اشعه ایکس در رادیولوژی و سی تی اسکن ضرر دارد، اما سونوگرافی و ام ار آی، چون با امواج تصویربرداری میشود ضرری ندارد، اما باز باید تاکید کرد که مردم نباید خودشان به دنبال تصویربرداری باشند و حتما باید با توصیه پزشکان باشد
آقای جلال شکوهی گفت: از ۱۰ نفر رادیولوژیست جانباز دوران دفاع مقدس تقدیر شد.
مراسم روز جهانی رادیولوژی با حضور متخصصان این رشته و آقای ربیعی سخنگوی دولت برگزار شد.

لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.