مساجد مهم ترين پايگاه هاي مبارزه با جنگ نرم هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۳۸۳
نائب رئيس كميسيون فرهنگي مجلس:

مساجد مهم ترين پايگاه هاي مبارزه با جنگ نرم هستند

نائب رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد نقش مهمي در توسعه و ترويج فرهنگ اسلامي دارند و در شرايط فعلي كشور، مهم ترين پايگاه هاي مبارزه با جنگ نرم دشمن محسوب مي شوند.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو» جواد آرين منش گفت: در شرايطي كه دشمن با جنگ نرم خود به دنبال ضربه مهلك به نظام اسلامي است، با ابزار فرهنگي و هنري نيز وارد اين نبرد شده که كانون هاي مساجد كشور در خط مقدم اين نبرد فرهنگي قرار دارند.

وي تصريح كرد: كانون هاي مساجد به دليل برخورداري از وجود نيروهاي مؤمن و ارزشي مي توانند در عرصه فرهنگ و هنر كشور، معنويت را ترويج كنند.

نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي، تربيت هنرمندان متعهد و مذهبي را مهم ترين اولويت كانون هاي فرهنگي هنري مساجد كشور در حال حاضر برشمرد و خاطرنشان كرد: اگر هنرمندان متعهد و ارزشي و مسجدي وارد عرصه فرهنگ و هنر كشور شوند، اين عرصه ها اصلاح شده و مطابق با هويت اسلامي و ملي ما حركت مي كنند.

آرين منش به آسيب شناسي فعاليت هاي مساجد كشور درحال حاضر پرداخت و گفت: در سال هاي اول انقلاب مساجد به پرورش هنرمندان ارزشي اهتمام ويژه‌اي داشت و آن را جزو ضروريات فعاليت هاي خود مي دانست، در حالي كه به تدريج و با فاصله گرفتن از فضاي آرماني آن سال ها، اكنون اين نقش و كاركرد كمرنگ شده است.

وي يادآور شد: مساجد ابتداي انقلاب متناسب با نيازهاي آن دوره كه بيشتر جنبه آموزشي، نظامي، سياسي و... داشت، فعاليت مي كرد كه در حال حاضر كاركرد فرهنگي و معنوي مسجد برجسته تر از ساير كاركردهاي آن به نظر مي رسد و مساجد بايد در اين زمينه به طور جدي فعاليت كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار