کد خبر:۸۰۴۱۶۴

مجری برنامه «با ما بیا»: برنامه‌های کودک سیما نیاز به مشارکت بچه‌ها دارد

آزیتا رضایی مجری برنامه‌های کودک تلویزیون با اشاره به لزوم فعالیت و مشارکت بچه‌ها در تولید برنامه‌های کودک، تأکید کرد اینکه بچه‌ها فقط در برنامه‌ها حضور داشته باشند و دست بزنند آسیب‌زاست.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آزیتا رضایی مجری برنامه «با ما بیا» از شبکه دو پخش می‌شود درباره این برنامه گفت: «با ما بیا» تنها برنامه زنده شبکه دو است که به تهیه‌کنندگی مجتبی ظریفیان تولید می‌شود و من و آقای ظریفیان مجری-بازیگر آن هستیم.

وی درباره برنامه‌های کودک که کمتر بچه‌ها را با محصولات فرهنگی آشنا می‌کنند، اظهار کرد: ما همیشه تئاتر‌های روی صحنه تهران را برای بچه‌ها معرفی می‌کنیم و حتی از گروه‌هایی که روی صحنه هستند دعوت می‌کنیم تا به تلویزیون بیایند.

رضایی با اشاره به رویکرد نمایشی در دعوت از بازیگران بیان کرد: ما بازیگر را با لباس نمایش و گریم آن‌ها دعوت می‌کنیم و یا کاراکتر‌هایی را که به‌صورت عروسک‌های نمایش روی صحنه بازی دارند با همان عروسک‌ها دعوت می‌کنیم و بعد درباره کارشان با آن‌ها حرف می‌زنیم تا برای بچه‌ها جذابیت داشته باشد.

وی درباره دلیل این میزان تمرکز برنامه روی تئاتر عنوان کرد: خود ما مجریان برنامه سال‌ها تئاتر کودک کار کرده‌ایم و من در ۹ سالگی اولین کار تئاتری‌ام را روی صحنه بازی کردم.

این مجری برنامه‌های کودک درباره اهمیت تئاتر گفت: ما معتقدیم تئاتر انسان‌ساز است و برای همین است که در برنامه هم با بچه‌ها، نمایش‌های خلاق کار می‌کنیم و سعی داریم به بچه‌ها نقش‌هایی بدهیم که به یک کاراکتر تبدیل شوند.

وی اضافه کرد: ایده ما مشارکت است. اینکه بچه‌ها فقط در برنامه‌های تلویزیونی دست بزنند آسیب‌زننده است و ما سعی می‌کنیم با حرکات نمایشی بچه‌ها همه کفشدوزک یا قطار شوند و بازی کنیم که البته در برنامه زنده کار سختی است.

رضایی در پایان درباره فضای کار برای مجریان کودک تصریح کرد: فضا خیلی بازتر شده و خیلی بهتر از گذشته است مطالب و مفاهیم بهتری گفته می‌شود و پرسشگری را یاد می‌دهیم و به بچه‌ها آموزش می‌دهیم که آن‌ها انتخابگر باشند.
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار