آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۴۸۶۹

هیأت پارلمانی ایران با بشار اسد دیدار کرد

هیأت پارلمانی ایران به ریاست «مجتبی ذوالنوری» با بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه در دمشق دیدار کرد.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «مجتبی ذوالنوری» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) با بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه در دمشق دیدار و گفتگو کرد.

به نوشته خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، بشار اسد در این دیدار، مهم‌ترین عنصر مبارزه با تروریسم را تأکید بر اصول و مبادی ثابت دانست و گفت: «جنگ ما و دوستانمان در مواجهه با زیاده‌خواهی غرب و کشور‌های استعمارگر، با نابودی مزدورانشان صورت می‌گیرد. مزدورانی که به تدریج در چندین نقطه دست به خودکشی خود زده‌اند.»

رئیس‌جمهور سوریه افزود: «تلاش می‌کنند چنین وانمود شود که از مسیر کمیته قانون اساسی می‌توان به جنگ پایان داد. این درست نیست. چرا که جنگ بخاطر اختلاف بر سر قانون اساسی آغاز نشد؛ بلکه از آن‌جایی شروع شد که تروریسم شروع به کشتار و نابودی کرد؛ بنابراین جنگ صرفا با نابودی تروریسم پایان می‌یابد.»

به نوشته سانا، «مجتبی ذوالنوری» نیز با تبریک پیروزی‌های اخیر به رهبری و مردم سوریه علیه تروریسم، تأکید کرد: «آن‌چه که ایران و سوریه را در کنار یکدیگر نگه داشته، فراتر از مسائل تاکتیکی بر روی زمین است. بلکه این سرنوشت یکسان و تاریخ مشترک شرافتمندانه است که عامل وحدت دو کشور شده است.»

او افزود: «ایران از ابتدای پیروزی انقلاب در جنگی که امروزه مردم سوریه مشغول آن هستند، درگیر بوده و علی رغم تعدد جبهه‌های مختلف، پیروز از آن خارج شده است. سوریه نیز علی رغم تمامی دشواری‌ها پیروز خواهد شد.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار