کد خبر:۸۰۶۷۶۳

امیر خانزادی: «دنا» در حال تجهیز به سامانه «VLS» است / آزمایش پرتاب موشک از این سامانه در آینده نزدیک

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه ناوشکن «دنا» در حال تجهیز به سامانه «VLS» است، گفت که آزمایش پرتاب موشک از این سامانه در آینده نزدیک خبر داد

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی درباره آخرین وضعیت نصب سامانه پرتاب عمومی موشک بر روی شناور‌های این نیرو، گفت: نکته حائز اهمیت در ارتباط با شناور‌هایی که از ساحل فاصله می‌گیرند و در عمق عملیات انجام می‌دهند، این است که بتوانند از خودشان دفاع کنند و به دشمن پاسخ دهند؛ بنابراین تعداد تسلیحات به ویژه تعداد تیر موشکی که حمل می‌کنند، بسیار مهم است.

وی افزود: طبیعی است یک شناور در سطح باید با اهداف سطحی، در آسمان با اهداف پرنده و پرتابه بجنگد و مقابله کند؛ وقتی سامانه‌ها عمود پرتاب می‌شوند، فضای بیشتری برای بارگذاری موشک فراهم خواهد شد.

امیر خانزادی با اشاره به تدابیر فرمانده معظم کل قوا مبنی بر مصونیت بخشی به یگان‌های شناور، خاطرنشان کرد: امروز در حال پیش‌بینی موشک‌هایی برای پرتاب از سیلو‌های عمود پرتاب هستیم. نقطه آغاز آن فقط دماوند نیست و دماوند یکی از آنهاست؛ در جنوب هم این اقدام صورت می‌گیرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش، با بیان اینکه همزمان با ناوشکن دماوند عملیات نصب سیلو‌های پرتاب عمودی موشک بر روی ناوشکن دنا نیز در حال انجام است، گفت: به زودی آزمایش پرتاب موشک از پرتابگر عمودی از روی یکی دیگر از شناور‌ها صورت گرفته و همه شناور‌های نیروی دریایی به این سامانه مجهز خواهند شد.

وی در پایان تاکید کرد: موشک‌های پرتاب شده از پرتاب‌کنند‌های عمودی برای مقابله با موشک‌های کروز و سکو‌های پرنده است؛ بنابراین گزارش، سامانه پرتابگر عمودی موشک (VLS) Vertical Launch System سامانه‌ای برای شلیک انواع موشک‌ها بر روی شناور‌های سطحی و زیرسطحی است که از تعدادی سلول (محفظه) حامل موشک در کنار یکدیگر تشکیل شده و هرکدام از آن‌ها می‌تواند انواع موشک‌های پدافندی و یا کروز را شلیک کند.

این سامانه در دو نمونه پرتاب گرم و پرتاب سرد در دنیا وجود دارد که در نمونه پرتاب گرم، موتور موشک درون محفظه روشن می‌شود و با استفاده از نیروی گاز‌های خروجی حاصل از عملکرد موتور به بیرون پرتاب شده و ادامه مسیر می‌دهد. در مدل شلیک سرد، موشک توسط نیروی گاز (نیوماتیک) که به وسیله یک ژنراتور گازی تولید می‌شود، ابتدا به بیرون از سلول پرتاب می‌شود و در فاصله‌ای ایمن از سطح عرشه شناور، موتور آن روشن خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار